Digitalna transformacija daje priliku tvrtkama da razmišljaju i djeluju kao digitalne kompanije u smislu načina na koji angažiraju svoje korisnike, osnažuju svoje zaposlenike, optimiziraju njihovo poslovanje i transformiraju njihove proizvode. Tvrtke koje to rade bilježe sjajne rezultate: smanjene troškove poslovanja, očuvanje resursa, povećani profit i optimiziranu operativnu učinkovitost. Tehnologija je sveprisutna stoga digitalne usluge igraju sve važniju ulogu u svemu što radimo: upravljanje rastom, uvođenje promjena u industriju i pružanju katalizatora za nove poslovne modele, proizvode, usluge i iskustva. Kapitalizacija ovog fenomena je ključ inovacije i rasta. S porastom broja povezanih uređaja (IoT), rastom količine podataka i pojavom napredne analitike, strojnog učenja te umjetne inteligencije pa sve do proširene stvarnosti, kao glavni izazov i prilika poslovnih lidera nameće se iskorištavanje sveprisutne, disruptivne sile tehnologije kako bi bili brži, ekonomičniji i u konačnici oblikovali svoju budućnost. Osim globalne implementacije digitalizacije, implementacija se može započeti na razini poslovne jedinice na jednostavan i brz način.

Naš CEO, Trpimir Kvesić, savršeno je sažeo prednosti digitalizacije:

"Naš kredo, naša filozofija, okrenuta je korisniku odnosno korisnicima naših korisnika i to kroz specifične niše poput kontaktnog centra i programa vjernosti izgrađenih na Microsoft Dynamics 365 platformi. Inovacijama, drugačijim pristupom, inicijalnom arhitekturom rješenja i višegodišnjim roadmapom uspjeli smo i funkcionalno i tehnološki, kao i ergonomski zadovoljiti i najistančanije zahtjeve naših korisnika." 

Unatoč izvanrednoj situaciji koja je nastupila uslijed panedmije uzrokovane COVID19 virusom, sam proces digitalizacije i automatizacije poslovanja, ne samo da nije zaustavljen nego je i dodatno akceleriran kako bi naši korisnici bili bolji i efikasniji i kako bi sljedeće razdoblje dočekali što spremniji. 

"Zahvaljujući suradnji s našim progresivnim korisnicima, promijenili smo svoj stav i perspektivu iz reaktivne u proatkivnu i shvatili smo da naša uloga nije samo preživljavanje zajedno s našim korisnicima već i jačanje za ono što nadolazi nakon krize. To znači biti više od CRM pružatelja usluga, odnosno biti tehnološki partner za praćenje i unapređivanje novih digitalnih organizacija u nadolazećoj eri." - naglasio je Trpimir Kvesić, CEO. 

vrh stranice