Microsoft Dynamics 365 AI

Uz umjetnu inteligenciju (AI), bez obzira na stručnost i zrelost organizacije, digitalna transformacija je daleko jednostavnija. Bilo da je fokus usmjeren na ubrzavanje pojedinog procesa ili promjenu čitave industrije, tvrtkama uvelike pomaže dostupnost umjetne inteligencije te njeno korištenje kroz čitav poslovni proces. Uz InSky Solutions and Dynamics 365 AI, svaka tvrtka ima mogućnost riješiti probleme i samostalno donositi odluke uz pomoć inteligentnih alata.

Umjetna inteligencija integrirana je u interakciju s korisnicima te tvrtke sve više zahtijevaju prediktivnu analitiku koristeći aplikacije umjetne inteligencije za pojednostavljivanje interakcije korisnika s agentima. Korisnici također očekuju višu razinu povezanosti između različitih komunikacijskih kanala te pojednostavljen, brži odgovor od kontakt centra.

Uz ovu inovativnu komponentu, poslovno rješenje InSky temelji se na prikupljenim podacima iz poslovnih procesa koji omogućavaju predviđanje ponašanja korisnika te opterećenja kontakt centra.

Uvođenjem chatbota omogućena je učinkovita komunikacija i pružena mogućnost rezervacije željenog sadržaja korisnicima kontaktnog centra. Chatbot je u mogućnosti naučiti preferencije pojedinog korisnika temeljem prethodnih upita, rezervacija, recenzija, kao i aktivnosti na društvenim mrežama koje su pružile vrijedne prijedloge od strane korisnika.

InSky pokušava koristiti umjetno inteligeniciju na najbolji mogući način kombinirajući ju s već implementiranim rješenjima. Najbolji primjer je uvođenje novih kanala komunikacije u naše ContactInSky rješenje što je revolucionaliziralo komunikaciju prema gostima uvođenjem umjetne inteligencije, Chabota i Mailbota. Omnichannel komunikacija u kombinaciji s umjetnom inteligencijom pruža integrirane dodatne kanale kao što su WhatsApp, Viber i Facebook Messenger, pružajući agentima dodatne mogućnosti komunikacije.

 

 

 

Prednosti kombiniranja umjetne inteligencije s CRM-om

Integracijom ove dvije tehnologije omogućeno je više prediktivnih i personaliziranih informacija o korisnicima u svim područjima poslovanja. CRM osnažen umjetnom inteligencijom pruža:

  • Prediktivno rangiranje potencijalnih korisnika
  • Prognoziranje
  • Preporuke
  • Prepoznavanje jezika iz kontekstualnog sadržaja
  • Mailbot i Chatbot
  • Omnichannel komunikacija - novi kanali (Viber, WhatsApp FB Messenger)

Cilj umjetne inteligencije u CRM-u je omogućiti da ona radi na analizi i donosi pametne preporuke o bilo kojoj aktivnosti koja je povezana s stvarnim kontaktom ili osobom unutar CRM baze podataka.

 

vrh stranice