Mladi kao tvrtka, iskusni kao pojedinci, razigrani kao tim i globalno nagrađeni kao ideja.


 

Nagrade i priznanja

Iskustva klijenata

Sjajan proces, izvrstan krajnji rezultat. InSky Solutions iznenađuje jednostavnošću rješenja, brzim uvođenjem, profesionalnošću komunikacijskog procesa i kvalitetom gotovog proizvoda. Za svaku preporuku!

 

Mate Boban, direktor, WEB Marketing d.o.o.

Kao organizacija usmjerena na usluge uvijek tražimo načine za poboljšanje načina na koji upravljamo prodajnim aktivnostima i odnosima s kupcima. Time smo prepoznali InSky rješenja kao velikog partnera u poboljšanju korisničkog iskustva. Njihovo CRM rješenje omogućuje cjelokupnu poslovnu vidljivost klijentima, provodeći bolji i trajniji odnos.

 

Hrvoje Hajduk, član uprave, ECS

Mi koristimo LoyaltyInSky i ContactInSky rješenja te smo pronašli uslugu koja je profesionalna, učinkovita i korisna za naše cjelokupno poslovanje. Osoblje tvrtke InSky Solutions vrlo je korisno u savjetovanju i implementaciji našeg glavnog marketinškog alata. Preporučujemo InSky rješenja i njihove proizvode.

 

Vesna Babić, direktorica marketinga, Phoenix Farmacija

InSky i Infobip njeguju odnos u kojem se optimalno povezuju s našim tehnologijama. Smatramo da je naše partnerstvo s InSky-em jedna od najuspješnijih integracija platformi gdje omogućavamo vrhunsko rješenje za ugostiteljsku industriju, pomažući uključivanje i privlačenje turista iz cijelog svijeta u Hrvatsku. InSky i Infobip također dijele temeljne vrijednosti prioriteta i isporučivanja optimalnog poslovnog rješenja za svakog klijenta, zajedno s vremenski učinkovitim i prilagođenim procesom implementacije koji je ključan za posluživanje današnjih poslovnih korisnika. Veselimo se produbljivanju odnosa s InSky-em gdje se naši sinergijski učinci mogu ostvariti na najkorisnije načine “, rekao je

 

Silvio Kutić, glavni izvršni direktor Infobipa.

Istinski cijenim razinu usluge, profesionalnost i odgovornost koju sam očekivao kao standardni protokol kada se bavim InSky rješenjima tijekom implementacije CRM-a. CRM nam pomaže poboljšati vidljivost prodajnog ciklusa, usluge kupcima i novi razvoj tržišta. InSky je sjajan profesioonalan tim koji se istinski ponosi svojim radom.

 

Darko Jovin, direktor logistike i IT odjela, Tokić d.o.o.

Oduševljena sam što mogu podijeliti svoje iskustvo s dosadašnjim InSky rješenjima. Uvijek dobivamo brzi odgovor na sva naša pitanja i njima je vrlo lako raditi. Naša produktivnost znatno je porasla otkad smo počeli koristiti rješenje TourismInSky. InSky tim nam je pomogao poboljšati naše poslovne procese i uvelike su pojednostavili naše poslovanje. TourismInSky je moderno rješenje sa svim značajkama koje su potrebne hotelu za jednostavno i učinkovito vođenje poslovanja. Pomogli su nam stvoriti veliku vrijednost za naše goste.

 

Ana Buovac, direktorica prodaje i marketing, Hoteli Njivice

S InSky rješenjem sve je jednostavno i dobro organizirano. Oni vas vode cijelim procesom pa imate vrlo visoku vjerojatnost da dobijete rješenje koje volite. Proizvod: TourismInSky je cjelovito rješenje za jedinstveno iskustvo gostiju!

 

Vladimir Miklić, voditelj upravljanja prihodima i direktne i online prodaje, Medora

InSky razumije svaki aspekt operativnih aktivnosti, prodaje, korisničkog iskustva i marketinga - oni uistinu razumiju poslovna i organizacijska pitanja i kako ih riješiti. Njihova rješenja su pametna, jednostavna, inovativna i usredotočena. Rješenjem RealEstateInSky imamo jedinstvenu podršku poslovanju nekretninama kombinirajući i automatizirajući sve procese u organizaciji koristeći mobilnu aplikaciju, geolokaciju i željeni proces odobravanja. InSky je doista poboljšao naš poslovni proces.

 

Dražen Octenjak, Predsjednik Uprave, Erste Nekretnine d.o.o.

Naša rješenja

vrh stranice