Amadria

Amadria Park Hotel Capital Zagreb - Amadria Park Official Web

Vodeći hrvatski obiteljski hotelski brend

 

Amadria Park je vodeći hrvatski obiteljski hotelski brend nastao spajanjem dva uspješna hotelska brenda Milenij hoteli iz Opatije i Solaris Beach Resorta iz Šibenika.

Amadria Park predstavlja novi stil hotela s visokim standardom usluge, dizajniran za moderne goste koji žele brzi pristup informacijama o smještaju i boravku. Amadria Park hoteli visoke kategorije nalaze se na tri izvanredne lokacije – Opatiji, Šibeniku i Zagrebu. Amadria u Opatiji ima pet hotela i dvije atrakcije za goste, dok u Šibeniku ima četiri hotela i četiri atrakcije za goste. Prestižan heritage hotel upotpunjuje zagrebačku ponudu vodećeg hrvatskog hotelskog brenda.

 

Amadria Park je implementirala poslovno rješenje TourismInSky tvrtke InSky Solutions temeljeno na platformi Microsoft Dynamics 365 dizajniranom i prilagođenom potrebama njihovog rezervacijskog centra.

Cilj Amadrie bio je zamijeniti tradicionalni način poslovanja s gostima, kao i objediniti sve relevantne informacije u jedinstvenu bazu podataka te povezati i spojiti više komunikacijskih kanala.

 

 

„TourismInSky rješenje tvrtke InSky izvrsno se uklopilo u poslovnu filozofiju Amadrie koja se razvija u smjeru kontinuiranih inovacija uz maksimalnu posvećenost pružanju visoko kvalitetne usluge i kreiranja jedinstvenih doživljaja odmora.“

Monika Mrša

Supervizor Rezervacijskog Centra

Amadria Park

„Promjene na globalnoj razini i potrebe za stalnim analizama, vjerodostojnim i brzim informacijama te pripremama koje te situacije zahtijevaju, uzrokovala je da Amadria Park odluči implementirati najbolje moguće rješenje koje će im u tome pomoći: TourismInSky rješenje koje je zauzvrat omogućilo napredno izvještavanje i praćenje svih aktivnosti svojih gostiju s prikazom podataka o ponudama, rezervacijama i boravcima. Uz detaljan uvid u poslovanje omogućena je i kvalitetnija komunikacija te odnos s gostom.“ – Emil Varga, poslovni savjetnik u InSky Solutions.

 

TourismInSky rješenje u rezervacijskom centru

Implementacija TourismInSky poslovnog rješenja uključivala je modul za kontaktni centar - ContactInSky, što je povećalo učinkovitost i efikasnost agenata u individualnoj kao i u grupnoj prodaji, odnosno bržu i lakšu komunikaciju s gostima. Implementacija omogućava bolju optimizaciju upita gostiju prilikom same komunikacije s njim čime je poboljšana komunikacija i zadovoljstvo gosta.

“TourismInSky rješenje tvrtke InSky izvrsno se uklopilo u poslovnu filozofiju Amadrie koja se razvija u smjeru kontinuiranih inovacija uz maksimalnu posvećenost pružanju visoko kvalitetne usluge i kreiranja jedinstvenih doživljaja odmora.“ – rekla je Monika Mrša Supervizor Rezervacijskog Centra u Amadria Park Hotelima.

Tri destinacije i dvije lokacije agenata kontaktnog centra omogućile su da gosti imaju direktan pristup najtočnijim informacijama s najbolje informiranim djelatnicima, a s druge strane je omogućena preraspodjela posla na različite lokacije prema prioritetu i samom opterećenju te broju upita.

 


vrh stranice