Arena - proširenje na Njemačku


Arena Hospitality Group prikupila 788,36 milijuna kuna Ulazak u njemačko tržište turizma

Arena Hospitality Group jedna je od najdinamičnijih hotelskih grupa u srednjoj i istočnoj Europi. Trenutačno posjeduje portfelj koji obuhvaća 29 objekata, s više od 10.000 soba i smještajnih jedinica u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Hrvatskoj i Srbiji.

Prva uspješna suradnja ostvarena je prilikom prve implementacije našeg paketa rješenja TourismInSky, koji uključuje rješenje za kontakt centar (Innovative ContactInSky) u hrvatskim jedinicama, kao i program vjernosti s ciljem postizanja većeg zadovoljstva gostiju. Suradnja se proširila implementacijom marketinškog modula te uvođenjem posebnih alata umjetne inteligencije poput Chatbota čime je dodatno obogaćena omnichannel komunikacija koja uz integraciju s ostalim hotelskim sustavima osigurava sveobuhvatan pogled na gosta u jedinstvenom sučelju.

Nakon značajnog povećanja učinkovitosti rezervacijskog centra u Hrvatskoj, primjena Innovative ContactInSky nedavno je proširena na Njemačku i regionalne centre AHG-a u Berlinu, Kölnu i Nürnbergu. Dodavanjem opcija multi jezičnosti unutar rješenja otvorena je mogućnost daljnjeg širenja unutar Arenine poslovne mreže što ujedno omogućuje bržu i jednostavniju komunikaciju s još više gostiju istodobno pružajući personalizirani doživljaj komunikacije prilikom traženja informacija ili smještaja na dodatnim tržištima.

 

 

InSky doista nudi proaktivan pristup i cjelovito rješenje za turističku industriju..“

Manuela Kraljević,

Član uprave i direktor prodaje i marketinga,

ARENA Hospitality Group

 

"Rezultati ovih projekata bili su izuzetni. (...) InSky zaista razumije turističku i hotelsku industriju."

 Marko Cukon,

Voditelj digitalnog marketinga i tehnologije,

ARENA Hospitality Group

 

“Naša tvrtka postala je InSky-ev partner 2019. godine i izuzetno smo impresionirani njihovim rješenjima i uslugama. Njihovo osoblje se sastoji od profesionalnog tima stručnjaka koji su nam uvijek dostupni svojim vrijednim savjetima. Njihovi savjetnici ne samo da rade odličan posao s tekućim održavanjem i podrškom, već su također izvrsni u predlaganju načina za poboljšanje same organizacije i digitalizaciju naših poslovnih procesa.

Kada su u pitanju poslovna rješenja, InSky zaista nudi proaktivan pristup i cjelovito rješenje za turističku industriju.”- rekla je Manuela Kraljević, članica uprave i direktorica prodaje i marketinga u Arena Hospitality Group.

"Naša suradnja s InSky-om svjedoči o ogromnom utjecaju koji inovativna digitalna rješenja mogu imati u industriji turizma, kako za zadovoljstvo naših gostiju, tako i za naš vlastiti uspjeh. Rezultati ovih projekata bili su izuzetni - primjetni i mjerljivi ishodi uključivali su poboljšano zadovoljstvo gostiju i bolji te jasniji protok informacija. InSky zaista razumije turističku i hotelsku industriju, a povjerenje između nas i njih dosegnulo je iznimno visoku razinu"- izjavio je Marko Cukon, voditelj digitalnog marketinga i tehnologije u ARENA Hospitality Group.

 

TourismInSky rješenje optimizirano AHG organizaciji

TImplementacija TourismInSky poslovnog rješenja uključivala je modul za kontaktni centar - ContactInSky, što je povećalo učinkovitost i efikasnost agenata u individualnoj kao i u grupnoj prodaji, odnosno bržu i lakšu komunikaciju s gostima. Ubrzo nakon toga uveden je i modul programa vjernosti - LoyaltyInSky što je uvelike poboljšalo zadovoljstvo gostiju i stvorilo osobnu vezu između Arene i gosta. Integracijom TourismInSky rješenja s ostalim hotelskim sustavima upotpunjen je sveobuhvatni 360 pogled na gosta unutar jedinstvenog sučelja. Chatbot i umjetna inteligencija smanjili su broj upita gostiju prema kontaktnom centru koji su zahtijevali pažnju agenta i kod ponavljajućih, jednostavnijih upita, čime se povećala učinkovitost i vrijeme rješavanja upita, ponuda i rezervacija.

 

 

Webchat, Viber i WhatsApp – alati za bržu i bolju komunikaciju s gostima

Arena je uvela dodatne komunikacijske kanale: Webchat, Viber i WhatsApp te je time svojim gostima olakšala komunikaciju s rezervacijskim centrom. Također je omogućeno svakom gostu da komunicira putem kanala koji osobno preferira, te da u najkraćem mogućem roku dobije odgovore na svoja pitanja tijekom razdoblja velike opterećenosti rezervacijskog centra.

Sinergijom umjetne inteligencije i modernih komunikacijskih kanala, Arena je u mogućnosti svojim gostima pružiti personalizirano, brzo i točno komunikacijsko iskustvo pri traženju informacija ili smještaja.

 

LoyaltyInSky za dugoročne odnose s gostima

Za izgradnju dugoročnih odnosa s gostima, daljnje povećanje njihova zadovoljstva te nagrađivanje vjernih gostiju i privlačenje novih, Arena je proširila korištenje TourismInSky rješenja modulom programa vjernosti. Arenin program vjernosti sadrži strukturirani sustav nagrađivanja baziran na prikupljanju broja noćenja čime se ostvaruju dodatne pogodnosti korištenjem usluga u njihovim objektima.

 

 

 


vrh stranice