Arena


Arena Hospitality Group prikupila 788,36 milijuna kuna

Jedna od najdinamičnijih hotelskih grupacija

Arena Hospitality Group jedna je od najdinamičnijih hotelskih grupacija u srednjoj i istočnoj Europi koja trenutno nudi portfelj od 28 objekata u vlasništvu, suvlasništvu, najmu i upravljanju s više od 10.000 soba i smještajnih jedinica u Hrvatskoj, Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj i Srbiji.

AHG je prvo hrvatsko društvo koje posjeduje i upravlja hotelima izvan Hrvatske i koje je dobilo ekskluzivno pravo upravljanja i razvijanja hotela pod međunarodno priznatim brendom, koji je dio jedne od najvećih hotelskih grupacija na svijetu. To ekskluzivno pravo upravljanja i razvijanja hotela pod brendom Park Plaza® obuhvaća 18 zemalja srednje i istočne Europe, što Grupaciji pruža izvrsne mogućnosti za rast diljem regije.

S devetnaest hotela i turističkih naselja te osam kampova u živahnoj Puli i Medulinu u Hrvatskoj te u velikim gradovima koji su glavne točke dolaska u i odlaska iz neke zemlje te regionalni centri, kao što su Berlin, Köln i Nürnberg u Njemačkoj te Budimpešta u Mađarskoj, Arena Hospitality Group ostvaruje prihode u različitim segmentima tržišta, od pretežito odmorišnog turizma u Hrvatskoj do raznovrsnijeg poslovnog miksa u Njemačkoj i Mađarskoj, gdje u hotelima odsjedaju poslovni putnici i putnici u slobodno vrijeme te sudionici kongresa i sajmova.

Arena je željela povećati učinkovitost svog kontaktnog centra, kao i postići njima najbitniji cilj, a to je postizanje većeg zadovoljstva gostiju uvođenjem programa vjernosti. Umjetnom inteligencijom omogućava se komunikacija Chatbot-om, koji ne zamjenjuje komunikaciju s agentom nego ju dodatno obogaćuje putem svih dostupnih kanala, uključujući WhatsApp, Viber i Webchat.

 

 

 

“InSky doista nudi proaktivan pristup i cjelovito rješenje za turističku industriju.“

Manuela Kraljević,

Član uprave i direktor prodaje i marketinga

ARENA Hospitality Group

 

 

“Naša tvrtka postala je InSky-ev partner 2019. godine i izuzetno smo impresionirani njihovim rješenjima kao i uslugama. Njihovo osoblje se sastoji od kvalificiranih ljudi najvišeg kalibra i uvijek su na raspolaganju kad god nam zatrebaju; pomogli su nam tijekom više zajedničkih projekata i još uvijek nam pomažu. Njihovi savjetnici ne samo da rade odličan posao s tekućim održavanjem i podrškom, već su također izvrsni u predlaganju načina za poboljšanje same organizacije i digitalizaciju naših poslovnih procesa.

Kada su u pitanju poslovna rješenja, InSky zaista nudi proaktivan pristup i cjelovito rješenje za turističku industriju.” - rekla je Manuela Kraljević, članica uprave i direktorica prodaje i marketinga u Arena Hospitality Group.

 

TourismInSky rješenje optimizirano AHG organizaciji

Implementacija TourismInSky poslovnog rješenja uključivala je modul za kontaktni centar - ContactInSky, što je povećalo učinkovitost i efikasnost agenata u individualnoj kao i u grupnoj prodaji, odnosno bržu i lakšu komunikaciju s gostima. Ubrzo nakon toga uveden je i modul programa vjernosti - LoyaltyInSky što je uvelike poboljšalo zadovoljstvo gostiju i stvorilo osobnu vezu između Arene i gosta. Integracijom TourismInSky rješenja s ostalim hotelskim sustavima upotpunjen je sveobuhvatni 360 pogled na gosta unutar jedinstvenog sučelja. Chatbot i umjetna inteligencija smanjili su broj upita gostiju prema kontaktnom centru koji su zahtijevali pažnju agenta i kod ponavljajućih, jednostavnijih upita, čime se povećala učinkovitost i vrijeme rješavanja upita, ponuda i rezervacija.

 

Chatbot i Mailbot – alati za bržu i bolju komunikaciju s gostima

Arena je uvela dodatne komunikacijske kanale: Webchat, Viber i Whatsapp te je time svojim gostima olakšala komunikaciju s rezervacijskim centrom. Također je omogućeno svakom gostu da komunicira putem kanala koji osobno preferira, te da u najkraćem mogućem roku dobije odgovore na svoja pitanja tijekom razdoblja velike opterećenosti rezervacijskog centra.

Sinergijom umjetne inteligencije i modernih komunikacijskih kanala, Arena je u mogućnosti svojim gostima pružiti personalizirano, brzo i točno komunikacijsko iskustvo pri traženju informacija ili smještaja.

 

 

 


vrh stranice