Microsoft Dynamics 365

Alati budućnosti

Microsoft Dynamics 365 skup je Microsoftovih poslovnih aplikacija koje na jednom mjestu kombiniraju sve važne aspekte suvremenog poslovanja.

Microsoft Dynamics 365 tvrtkama omogućuje:

  • potpuni uvid u navike, potrebe i želje svakog korisnika (360° view)
  • pohranu svih podatka o korisnicima na jedno mjesto
  • personaliziranu interakciju s korisnikom, usmjerenu na njegove stvarne potrebe i prijašnja iskustva s tvrtkom
  • racionalizaciju poslovanja – smanjivanje troškova i optimizacija internih resursa
  • automatizaciju prodajnog procesa
  • prediktivnu analitiku i pravovremeno prepoznavanje novih poslovnih prilika za daljnji rast tvrtke

Integracijom Dynamics 365 s različitim marketing automation alatima, sve online marketinške aktivnosti mogu se provoditi s jednog mjesta. Tako dobivate uvid u navike korisnika i mogućnost kreiranja jedinstvenog odnosa s korisnikom.

Jednostavnim povezivanjem Dynamics 365 rješenja s dodatnim Microsoft alatima za unaprjeđenje poslovanja (napredno izvještavanje kroz Power BI, Social Engagement kao aplikacija za analizu društvenih mreža i Office 365). Na jednom mjestu raspolažete sa svime što vam je potrebno kako biste svoje poslovanje učinili naprednijim, bržim i učinkovitijim.

InSky je Microsoft Dynamics 365 Partner i pruža usluge na svim područjima, od strategije do dizajna pa sve do implementacije i podrške. Kroz naš dobro osmišljeni proces možemo vam pomoći da na najbolji način dostignete vase poslovne ciljeve. InSky pruža podršku tvrtkama svih veličina, od najmanjih, srednjih pa sve do velikih poduzeća. Na raspolaganju su vam paketi za svačiji budžet i potrebe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vrh stranice