Erste banka

Erste Bank Croatia H1 cons net profit up 1.8%

Jedna od najpoznatijih banaka u Europi

Današnja Erste&Steiermarkische Bank d.d. potječe od nekadašnjih jakih regionalnih banaka – Riječke banke te Bjelovarske, Trgovačke i Čakovečke banke, a pod tim imenom posluje od 1. kolovoza 2003. Danas je to moderna banka koja prema veličini aktive zauzima treće mjesto na tržištu te je dio međunarodnog Erste Group, jednog od najvećih pružatelja financijskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi. Erste banku drukčijom čine njezini zaposlenici, njihov pristup poslu, inovativnost i briga za klijente. Iz godine u godinu postiže kvalitetne financijske rezultate, kontinuirano ulažući u digitalni razvoj, što omogućava inovativnost i kreativnost u pristupu klijentima. Prateći financijske potrebe građana i financirajući zdrave, isplative projekte poduzetnika i tvrtki koji doprinose rastu zaposlenosti u realnom sektoru, banka adekvatno potiče razvoj gospodarstva u cjelini.

Namjera Erste banke bila je da u suradnji s InSkyem digitalizira svoje poslovanje i stvori jedinstvenu bazu podataka. Samim time, implementiran je Microsoft Dynamics 365 CRM što je rezultiralo lakšom kolaboracijom velikog broja zaposlenih, optimizacijom poslovnih procesa, i bržim protokom informacija.

 

 

InSky je implementirao prilagođene prikaze i nadzorne ploče za bolju i lakšu vizualizaciju podataka koji su pohranjeni u pozadinskom dijelu bankovnih sustava.”

Emil Varga

Business Consultant

InSky Solutions

 

 

 

 

Nastojeći se što više približiti potrebama svojih korisnika Erste banka odlučila je automatizirati i digitalizirati svoje poslovanje stavivši u primarni fokus jačanje korisničkog iskustva. U potrazi za partnerskom tvrtkom koja će najbolje isporučiti rješenje koji im je potrebno, vodili su se kriterijima znanja i iskustva u sličnim poslovima na hrvatskom tržištu. Odabir tvrtke InSky Solutions pokazao se kao najbolja poslovna odluka s obzirom na stručnost i iskustvo u cijelom nizu implementacija CRM rješenja baziranih na Microsoft tehnologiji.

 

Rješenje koje je implementirao InSky u suradnji s partnerom Veriparkom omogućilo je Ersteu učinkovitu provedbu digitalizacije poslovnih procesa. Implementirana je platforma koja je osmišljena na način da pomogne organizacijama pridobiti i zadržati korisnike i smanjiti vrijeme provedeno na administrativnim poslovima. U svojoj srži, Dynamics 365 pruža robustan sustav upravljanja korisnicima koji prati njihove aktivnosti i prihode. Dynamics 365 pojednostavljuje procese i povećava profitabilnost u odjelima prodaje, marketinga i usluga.

 

Uz CRM platformu, InSky partner Veripark implementirao je vlastito CRM rješenje VeriTouch koje savršeno odgovara potrebama Erste banke. VeriTouch je vertikalno rješenje izgrađeno na vrhu Dynamicsa 365, optimizirano s najboljim praksama u industriji koje bankama i financijskim institucijama omogućuju da upravljanje odnosima s klijentima stave u srž digitalne transformacije. VeriTouch objedinjuje podatke iz pozadinskih sustava i digitalnih kanala organizacije.

 

InSky je implementirao prilagođene prikaze i nadzorne ploče za pregledniju i lakšu vizualizaciju podataka koji su do tada bili pohranjeni u pozadinskom dijelu bankovnih sustava bez mogućnosti pregleda. Mogućnost izbora vizualizacije podataka banci je omogućilo jednostavniji pristup podatcima o njihovim klijentima u realnom vremenu što je u konačnici rezultiralo bržim donošenjem poslovnih odluka posebice u odabiru aktivnih proizvoda koje banka nudi svojim korisnicima.

 

 


vrh stranice