Erste nekretnine

ERSTE BANKA poslovnica, Gundulićeva ulica > Tromont

Jedan od najvećih posrednika nekretnina u Hrvatskoj

Erste nekretnine d.o.o. specijalizirano je trgovačko društvo za poslovanje nekretninama u vlasništvu Erste & Steiermärkische banke.

Erste nekretnine osnovane su radi proširenja ponude usluga i proizvoda grupe u segmentu poslovanja s nekretninama. Osim što se bavi procjenama nekretnina i nadzorom, tvrtka posluje i kao posrednik na tržištu nekretnina te kao konzultant za poslovanje s nekretninama. Erste nekretnine posluju u cijeloj Hrvatskoj, a u suradnji sa sestrinskim tvrtkama prisutne su i na mnogim tržištima Srednje i Istočne Europe.

Erste nekretnine dio su Erste grupe u Hrvatskoj koju predvodi Erste & Steiermärkische banka kao osvajač "Zlatne kune" za najuspješniju banku u Hrvatskoj u 2005., 2006., 2008., 2010., 2011. i 2012. godini, po izboru Hrvatske gospodarske komore. Danas, Erste&Steiermärkische Bank d.d. posluje putem 131 poslovnice, uključivo 13 komercijalnih centara, 8 poduzetničkih i 9 profitnih centara za korporativne klijente te bankomatske mreže od oko 630 bankomata.

S obzirom da su Erste nekretnine htjele digitalizirati poslovanje, revidirati i optimizirati poslovne procese, povećati brzinu protoka informacija i olakšati kolaboraciju većeg broja dislociranih zaposlenika i suradnika, te stvoriti jedinstvenu bazu podataka, InSky je implementirao poslovno rješenje RealestateInSky bazirano na najnovijim Microsoftovim tehnologijama. RealestateInSky rješenje je zauzvrat omogućilo upravljanje procesom izrade i odobrenje procjena, automatizaciju i strukturiranje svih procesa vezanih uz procjene nekretnina, mogućnost kolaboracije suradnika, procjenitelja i različitih odjela unutar kompanije, kao i mogućnost korištenja aplikacije od strane vanjskih suradnika.

 

“InSky nam je sa svojim poslovnim rješenjem RealestateInSky omogućio lakšu organizaciju poslovnih procesa te napredno izvještavanje i analitiku.”

Ines Huseljić

Služba procjena

Erste nekretnine

 

 

 

 

Kako InSkyova rješenja funkcioniraju unutar Erste nekretnina

RealestatelnSky pruža jedinstvenu podršku poslovanju s nekretninama automatizirajući sve procese u organizaciji koristeći mobilnu aplikaciju, geolokaciju i postupak odobravanja. Svi procesi objedinjeni su u unutar jedinstvenog RealestateInSky rješenja počevši od kreiranja i autorizacije zahtjeva za procjenom, zatim kreiranja ponude i provjere uplate, dodjele zahtjeva procjeniteljima i automatskog stvaranja procjene iz zahtjeva te autorizacije elaborata i izrade završnog računa. Slijednost procesa osigurana je dodatnim funkcionalnostima koje omogućuje InSky rješenje poput sučelja za administratore i portala za krajnje korisnike, prilagodbom obrazaca s provjerom valjanosti, preglednom upravljačkom pločom za upravljanje podatcima i ugrađenim sigurnosnim modelom za upravljanje korisničkim pravima te naprednim modulom za generiranje PDF dokumenta iz HTML-a.

 

Kako RealestatelnSky utječe na Erste nekretnine

“InSky nam je sa svojim poslovnim rješenjem RealestateInSky omogućio lakšu organizaciju poslovnih procesa te napredno izvještavanje i analitiku kao i integraciju s geolokacijskim i računovodstvenim sustavom. Jedinstvena baza podataka s mogućnošću naprednog pretraživanja, podrška za upravljanje dokumentima i pohranu na Sharepointu te jednostavna mogućnost kopiranja podataka samo su neke su od najvažnijih funkcionalnosti koje su naše poslovanje učinili efikasnijim i bržim zahvaljujući RealestateInSky rješenju“ - rekla je Ines Huseljić , iz Službe procjena Erste nekretnina.

 

 

Kako Microsoft pomaže u digitalnoj transformaciji u industriji

RealestateInSky je proširena je funkcionalnost sustava Microsoft Dynamics 365. U potpunosti se temelji na Microsoftovim tehnologijama i funkcionira kao nadogradnja na postojeće proizvode. Koristi postojeće poslovne procese koji su razvijeni u sustavu Microsoft Dynamics 365, kao i nekoliko prilagođenih, posebno dizajniranih i razvijenih procesa za podršku poslovanju s nekretninama usklađenih sa željama i zahtjevima korisnika. InSky kombinira Microsoftovu naprednu tehnologiju i najbolje prakse s tržišta što korisniku pomaže u postizanju digitalne transformacije i automatizacije poslovanja.

 


vrh stranice