Hotelski Chatbot

Uvođenjem omnikanalnog Chatbota za Web Chat, WhatsApp, Viber i Facebook Messenger, korisnicima, odnosno gostima u turizmu omogućena je učinkovita komunikacija te najbrža i najjednostavnija rezervacija smještaja ili nekog od turističkih sadržaja. To omogućuje kontakt centrima rad od 0 do 24, a gostima ili općenito krajnjim korisnicima odgovore na svako moguće pitanje i pristup informacijama iz definirane baze znanja u bilo kojem trenutku na više jezika. Uz mogućnost razvrstavanja razgovora prema važnosti, temi i sadržaju, kao i prebacivanja razgovora s korisnikom na vođeni razgovor s agentom, koji ima sve informacije prethodnog razgovora, jedinstvenost InSky Chatbota očituje se u integralnosti rješenja gdje umjetna inteligencija uči na temelju preferencija i interesa pojedinog korisnika i svih njegovih prethodnih upita, rezervacija, boravaka, odgovora, želja, recenzija ili aktivnosti na društvenim mrežama.

U mogućnosti smo skupljati podatke korištenjem umjetne inteligencije ili slijediti predefinirani scenarij koji vi želite. 

Ispod možete isprobati demo hotelskog chatbota: 

   

Korištenjem Chatbota, prilikom odlučivanja o optimalnom odgovoru umjetna inteligencija, osim podataka iz baze znanja, ima podatke o spremljenim gostima unutar TourismInSky rješenja te će npr. Chatbot prepoznati je li gost član programa vjernosti, koje su njegove preferencije i interesi i uzeti to u obzir prilikom vođenja komunikacije. Na taj način je TourismInSky jedinstveno rješenje koje objedinjuje sve kanale komunikacije, procese specifične za hotelijerstvo te umjetnu inteligenciju koja koristi skupljenu veliku količinu podataka i uči svakodnevno iz nje te pruža mogućnost hotelijerima da budu najbolji mogući domaćini svakom svom dragom gostu

 Umjetna inteligencija obuhvaća korištenje algoritama u svrhu korištenja prediktivne analitike. Glasovne, mobilne, društvene, chat, e-mail i druge aktivnosti kombiniraju se s transakcijskim, sentimentalnim, demografskim i drugim podacima kako bi se kontaktirali sugovornici s odgovarajućim informacijama. Temeljem prikupljenih podataka iz internih i eksternih baza omogućava se predviđanje razloga poziva te predviđanje opterećenja kontaktnog centra. Primjenom inovativnih algoritama rješenje pruža hotelima bolje poznavanje gostiju te im osigurava inteligentnu podršku u zadovoljenju potreba i preferencija. Takva razina naprednog znanja i relevantne podrške ne samo da utječe na jačanje povjerenja i lojalnosti gostiju, nego direktno pospješuje direktnu prodaju svih dodatnih turističkih usluga i aktivnosti koje hotel ima u svojoj ponudi.

 

vrh stranice