Hrvatska Gospodarska Komora

Hrvatska gospodarska komora

Kuća domaćeg poduzetništva

Hrvatska gospodarska komora krovna je kuća domaćeg poduzetništva. Promiču, zastupaju i štite interese svojih članica u zemlji i inozemstvu već preko 165 godina.

Hrvatska gospodarska komora (kratica HGK) samostalna je stručno-poslovna organizacija, koja promiče, zastupa i usklađuje zajedničke interese svojih članica pred državnim i drugim tijelima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Na domaćem tržištu lobiraju za zakonsku regulativu u skladu s interesima svojih članova kroz 63 udruženja i 33 zajednice HGK. Kroz njihovu regionalno razgranatu infrastrukturu može se dobiti pravno savjetovanje, čitav niz informacija, baza podataka i poduzetničkih edukacija, a također sufinanciraju nastupe članova na sajmovima, upućuju ih u izvore financiranja te savjetuju pri apliciranju za EU sredstva.

S obzirom na to da je HGK htjela digitalizirati svoje poslovanje i stvoriti jedinstvenu bazu podataka, InSky je implementirao Microsoft Dynamics 365 što je rezultiralo olakšanom kolaboracijom većeg broja zaposlenih, optimizacijom poslovnih procesa, uvođenjem jedinstvenog sučelja za praćenje svih aktivnosti članica te povećanjem brzine protoka informacija. Osim toga, digitalizacija je bila usredotočena i na implementaciju modula za kontaktne centre – ContactInSky.

 

 

Iskustvo poslovanja zaslužuje sve pohvale. Svi zaposlenici su spremni saslušati i pomoći sa svim zahtjevima koje smo postavili. Svi zahtjevi su odrađeni brzo i kvalitetno, sve nejasnoće je lako riješiti svim kanalima komunikacije. Odličan tim s kojim je zadovoljstvo surađivati. ”

Lucija Starčević

Viša stručna savjetnica

HGK

 

 

 

 

Hrvatska gospodarska komora je u suradnji s InSky-em implementirala poslovno rješenje ContactInSky bazirano na platformi Microsoft Dynamics 365 dizajniranom i prilagođenom potrebama modernog kontaktnog centra. “Iskustvo poslovanja zaslužuje sve pohvale. Svi zaposlenici su spremni saslušati i pomoći sa svim zahtjevima koje smo postavili. Svi zahtjevi su odrađeni brzo i kvalitetno, sve nejasnoće je lako riješiti svim kanalima komunikacije. Odličan tim s kojim je zadovoljstvo surađivati. ”

 

ContactInSky u kontaktnom centru

Uz pomoć i stručnost tvrtke InSky Solutions, HGK je provela implementaciju ContactInSky rješenja temeljenog na platformi Microsoft Dynamics 365 sa specifičnom svrhom. Cilj je bio pružati svim svojim članicama proaktivnu, a ne samo reaktivnu uslugu, približiti članicama sve svoje usluge te nuditi, posebno one savjetodavne prirode. Proširenjem funkcionalnosti prijašnjeg rješenja unaprijeđene su kampanje te je omogućen potpun pogled na svakog partnera / kontakta (pogled 360) i njegove navike na jednom mjestu. U sustavu se pregledno bilježe i sve aktivnosti vezane uz korisnika poput telefonskih poziva, e-mail korespondencije, evidencija sastanaka te zadataka koje se vežu uz istog. Interakcija s korisnikom je personalizirana te usmjerena na njegove stvarne potrebe i prethodno iskustvo s komorom. Automatizirani su podsjetnici na otvorene slučajeve što komunikaciju između organizacijskih jedinica unutar HGK čini efikasnijom i bržom. Racionalizacija poslovanja očituje se u smanjenju troškova i optimizacijom unutarnjih resursa.

Neki od benefita ContactInSky aplikacije su: automatsko prepoznavanje pozivatelja po broju telefona ili adresi e-maila, automatsko otvaranje podataka o pozivatelju, mogućnost bilježenja razloga poziva te pretvaranje poziva u slučaj, prosljeđivanje poziva drugom agentu, prikaz propuštenih poziva te automatsko pozivanje propuštenih poziva, snimanje razgovora, upravljanje e-mailom itd.

 

 

 


vrh stranice