Integracije

 

Integracijska platforma u potpunosti temeljena na Microsoft Dynamics 365 platformi, pojednostavljuje i omogućuje unos, modificiranje, spajanje, transformaciju i izdvajanje podataka kroz strukturirane datoteke.

Poslovna rješenja tvrtke InSky integriraju se sa svim vodećim ERP i PMS sustavima, osiguravajući jedinstveno poslovno rješenje za cjelokupno upravljanje svim poslovnim procesima.

 

 

 

Istaknute integracije:

PHOBS najfleksibilniji mehanizam za rezervacije na tržištu

Integracijom s InSky poslovnim rješenjima hotelski lanci dobivaju cjelovito upravljanje odnosima s klijentima i visokokvalitetno korisničko iskustvo.

 

MISHkompletan ERP programski paket za hotelsko-ugostiteljska poduzeća.

Integracijom s InSky poslovnim rješenjima upravljanje hotelima, kampovima, te svim sadržajima i ponudom za goste provodi se kroz jedinstveno rješenje.

 

LaserLine praćenje recepcije poslovanja u složenim ugostiteljskim sustavima

Integracija s poslovnim rješenjem InSky omogućuje dvosmjernu komunikaciju i upravljanje poslovima recepcije preko jednog sučelja.

 

Pantheon ERP sustav

Integracija poslovnih rješenja temeljenih na InSky CRMu s Pantheon ERPom pruža cjelovito rješenje integracijom svih poslovnih procesa i njihovom kontrolom u jednom sustavu.

 

Opera SvamPlus ERP sustav

Integracijom poslovnih rješenja temeljenih na InSky CRM tehnologiji s Operom stvara se cjelovito rješenje koje objedinjuje sve poslovne procese i omogućuje njihovu kontrolu u jednom sustavu.

 

I više...

vrh stranice