Integracijska platforma bazirana na platformi Microsoft Dynamics 365 pojednostavljuje i omogućuje unos, izmjenu, spajanje, transformaciju i izdvajanje podataka putem strukturiranih datoteka. InSky poslovna rješenja integrirana su s vodećim aplikativnim sustavima kako bi pružila jedinstveno poslovno rješenje za cjelokupno upravljanje svim poslovnim procesima. U skladu s poslovnim potrebama klijenata InSky poslovni sustavi podržavaju i jednosmjernu i dvosmjernu komunikaciju te razmjenu svih vrsta podataka.

Neke od najznačajnijih integracija

PHOBS

Kao najfleksibilniji sustav za rezervaciju na tržištu, PHOBS su stvorili hotelijeri kako bi podržali implementaciju modernih strategija prihoda i potaknuli izravne rezervacije. Integracijom s InSky poslovnim rješenjima, hotelski lanci dobivaju potpuno upravljanje odnosima s klijentima i kvalitetno korisničko iskustvo.

MISH

Modularni informacijski sustav za hotele i restorane, programski paket za cjelokupno poslovanje hotelskih i ugostiteljskih tvrtki, koji je dio ERP (Enterprise Resource Planning) rješenja. Integriranjem s InSky poslovnim rješenjima, upravljanje hotelima, kampovima i svim sadržajima i ponudama gostima se ostvaruje kroz jedinstveno rješenje.

Infosit

Kompleksno rješenje za ugostiteljsku industriju (DMS) koje podržava hotelske lance, turoperatore, ulazne i izlazne DMO / DMC organizacije, kako bi poboljšali svoj kanal izravne prodaje.

LaserLine

Aplikacija je dizajnirana za praćenje prijema poslovanja u kompleksnim hotelskim sustavima. Aplikacija je podržana radom na recepciji raznih vrsta zgrada kao što su apartmanski kompleksi, bungalovi i hoteli. Integracija s InSky Business Solutions omogućila je dvosmjernu komunikaciju i upravljanje poslovima prijema preko jednog sučelja.

Micros Opera

Integracija Micros Opera i InSky Business Solutions pojednostavljuju IT infrastrukturu u svojstvima, omogućujući hotelskom menadžmentu i osoblju da se usredotoče na isporuku iznimnih iskustava gostiju.

Pantheon

ERP poslovno rješenje koje pokriva poslovne procese, od nabave i fakturiranja do računovodstva i upravljanja plaćama te proizvodne i poslovne analitike. Integracijom InSky poslovnih rješenja temeljenih na CRM tehnologiji i Pantheon ERP-a ostvaruje se cjelovito rješenje povezivanjem svih poslovnih procesa te njihovu kontrolu u jedinstvenom sustavu.

Opera SvamPlus

ERP operativni i financijski kontroling nad poslovanjem poduzeća koji uspješno integrira sve poslovne procese u jednu cjelinu. Opera je namijenjena za upravljanje financijama i računovodstvom, upravljanje zalihama te materijalnom imovinom i ostalim procesima. Integracijom InSky poslovnih rješenja, temeljenih na CRM tehnologiji, i Opere ostvaruje se cjelovito rješenje koje povezuje sve poslovne procese te omogućuje kontrolu nad njima u jedinstvenom sustavu.

Diventa

PMS sustav, odnosno sustav za recepcijsko poslovanje koji je dizajniran tako da organizira i kontrolira poslovne funkcije prodaje i rezervacija, marketinga, front i back office-a, domaćinstva i ostalih funkcija. Integracijom InSky poslovnih rješenja temeljenih na CRM tehnologiji i Opere ostvaruje se cjelovito rješenje koje povezuje sve poslovne procese te omogućuju kontrolu nad njima u jedinstvenom sustavu.


 

 

 

Integracije sa sustavima za masovno slanje e-mailova (Mass Mailing System)

MailChimp

Poslovno rješenje za masovno slanje e-mail poruka u sklopu marketinških kampanja. InSky poslovna rješenja kao moćan alat za upravljanje prodajom i marketingom na jednostavan se način povezuju sa sustavima za masovno slanje e-mail poruka te se time dobiva cjelovito rješenje za upravljanje marketingom u jedinstvenom sustavu.

SendGrid

Poslovno rješenje za upravljanje marketing kampanja omogućavajući e-mail automatizaciju, kreiranje e-mail sadržaja i masovno slanje e-mail poruka. Integracija InSky poslovnih rješenja temeljenih na Dynamics 365 platformi i SendGrida korisniku je omogućena kompletna automatizacija marketinških procesa.

MessageInSky

Integracijom Microsoft Dynamics 365 i Infobip globalne komunikacijske platforme pruža se omnichannel iskustvo budući se aktivnosti obavljaju preko jedinstvenog sučelja koje kombinira sve dostupne komunikacijske kanale. MessageInSky rješenje omogućuje automatsku dostavu svih informacija mobilnim korisničkim uređajima putem kratkih tekstualnih poruka, SMS-a, Vibera, Whatsappa i drugih kanala na kojima Infobip pruža pristup svojoj globalnoj platformi. Slanje informacija putem SMS-a ili drugih kanala klijentu ili zaposleniku omogućeno je automatski iz sustava Dynamics 365.
vrh stranice