Jadran Crikvenica

Crikvenički Jadran odradio jako dobar srpanj, imaju velika očekivanja i za  kolovoz - Novi list

 Najpoznatiji hotelski brend na crikveničko-vinodolskoj rivijeri

 

Hotelsko poduzeće Jadran s poslovnim sjedištem u Crikvenici najveća je tvrtka na crikveničko-vinodolskoj rivijeri i jedan od predvodnika turističkog poslovanja na Jadranu. U sastavu Grupe Jadran je i Club Adriatic d.o.o. iz Baške Vode, a upravlja i s nekoliko objekata izvan vlasničkog portfelja. Ugostiteljsko-turističke usluge pruža u hotelima i turističkim naseljima različitih kategorija s više od 2.500 kreveta u 1.250 soba, te u kampovima i kampiralištima s više od 1.700 mjesta.

Ugostiteljsko turističko poduzeće Jadran nastalo je godine 1964. integracijom hotelskih poduzeća “Crikvenica”, “Esplanade”, “Therapia” i “Villa Danica”. Kasnije su izgrađeni hoteli International, Mediteran, depandansa hotela Esplanade, Rivijera u Dramlju, integrirani su hoteli u Novom Vinodolskom, Povilama i Selcu (Varaždin, Jadranka, Esperanto, Slaven, Kamp Selce), a u Crikvenici je izgrađen novi turistički kompleks Ad Turres s hotelom Omorika, dok je na području Dramlja izgrađeno turističko naselje Kačjak. Godine 1988. preuređuje se pavlinski samostan u jedan od bisera crikveničkog turizma – hotel Kaštel.

Godine 1993. Jadran postaje dioničko društvo. Od 2018. godine većinski udio preuzimaju dva hrvatska obvezna mirovinska fonda - PBZ Croatia osiguranje i Erste plavi.

Jadran Crikvenica je implementirala modul za kontaktne centre ContactInSky tvrtke InSky Solutions u sklopu poslovnog rješenja TourisminSky za hotelsku industriju koje je bazirano na platformi Microsoft Dynamics 365 te posebno dizajnirano i prilagođeno potrebama modernog rezervacijskog centra. Cilj Jadran Crikvenice bio je zamijeniti tradicionalni način poslovanja s gostima, kao i objediniti sve relevantne informacije u jedinstvenu bazu podataka te povezati i spojiti više komunikacijskih kanala. Rješenje ContactInSky na jednostavan i intuitivan način omogućuje praćenje statistike obrađenih poziva i mailova u realnom vremenu čime se u znatno olakšava upravljanje resursima u kontaktnom centru.

 

„TourismInSky rješenje, implementirano od strane InSkya, nositelj je digitalizacije poslovnih procesa.“

Jerko Ćus

Voditelj IT poslova i podrške

Jadran Crikvenica

 

TourismInSky rješenje u rezervacijskom centru

TourismInSky rješenje u centralno mjesto postavlja gosta, njegove potrebe i aktivnosti. Rješenje je omogućilo bržu i transparentniju komunikaciju s gostima time što agenti imaju cjelokupni uvid u prijašnju komunikaciju s gostom, njegove rezervacije i interese što uvelike olakšava prodajni proces. Povećala se učinkovitost i efikasnost agenata te je poboljšana komunikacija i zadovoljstvo gosta. Broj agenata je već u prvoj sezoni narastao višestruko puta te je direktni kanal postao dominantni i najproduktivniji prodajni kanal.

„TourismInSky rješenje, implementirano od strane InSkya, nositelj je digitalizacije poslovnih procesa. U prvoj godini korištenja TourismInSky rješenja povećali smo udjel individualne prodaje u ukupnoj prodaji za 40% što nam je otvorilo perspektivu za nova ulaganja. Ponajprije to se odnosi na nove investicije u marketinšku automatizaciju pomoću marketinškog modula u okviru cjelovitog TourismInSky rješenja.“ - rekao je Jerko Ćus, voditelj IT poslova i podrške Jadranu iz Crikvenice.

 

 

 

 

 

 

 


vrh stranice