Jadranka turizam


 Najpoznatiji lanac kampova i hotela na Lošinju

Lošinj Hotels&Villas (LH&V) hotelski je brend društva Jadranka turizam d.o.o. pod kojim djeluje šest hotela i 11 restorana te vile i apartmani smješteni na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju. Gostima su na raspolaganju hoteli 5* i 4*, kao što su hotel Bellevue, vila Hortensia, Boutique Hotel Alhambra te vila Augusta u uvali Čikat, koji se ističu specifičnom 5* premium ponudom, te Vitality Hotel Punta, Wellness Hotel Aurora i Family Hotel Vespera, koji usko specijaliziranom ponudom na razini 4* odgovaraju različitim zahtjevima gostiju.

Pod brendom Camping Cres & Losinj, Jadranka turizam d.o.o. upravlja s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu: family kampom Čikat 4*, naturističkim kampom Baldarin 3*, kampom Bijar 2* te kampom Slatina 4*. Kamp Čikat, jedini u Hrvatskoj, ima i aquapark.

Pored smještajnih i ugostiteljskih objekata, Jadranka turizam d.o.o. upravlja organizacijom izleta, zabavnim i sportskim sadržajima te može ponuditi klijentima integrirani, moderni proizvod, za provođenje slobodnog vremena.

Jadranka turizam je implementirala poslovno rješenje TourismInSky tvrtke InSky Solutions temeljeno na platformi Microsoft Dynamics 365 dizajniranom i prilagođenom potrebama njihovog rezervacijskog centra.

Cilj Jadranke turizma bio je zamijeniti tradicionalni način poslovanja s gostima, kao i objediniti sve relevantne informacije u jedinstvenu bazu podataka te povezati i spojiti više komunikacijskih kanala.

Uz to, Jadranka turizam se odlučila na implementaciju marketinškog modula ClickDimensions, koji je nativno integriran s Microsoft Dynamics 365 platformom unutar jedinstvenog TourismInSky rješenja.

 

„InSky nam je sa svojim TourismInSky rješenjem, omogućio lakše praćenje zadataka, kao i efikasnost zaposlenih. Napredna analitika i izvještaji olakšali su nam donošenje odluka kao i cjelokupno poslovanje.“

Petar-Nino Krnić

Voditelj marketinga

Jadranka turizam

 

TourismInSky rješenje u rezervacijskom centru

Povećana je učinkovitost i efikasnost agenata u individualnoj i u grupnoj prodaji kroz implementaciju poslovnog rješenja TourismInSky. Implementacija je rezultirala povećanom učinkovitošću i efikasnošću agenata. Također valja napomenuti kako je s TourismInSky-em poboljšana komunikacija i zadovoljstvo gosta.

„InSky nam je sa svojim TourismInSky rješenjem, omogućio lakše praćenje zadataka, kao i efikasnost zaposlenih. Napredna analitika i izvještaji olakšali su nam donošenje odluka kao i cjelokupno poslovanje.“– rekao je Petar-Nino Krnić, voditelj marketinga u Jadranka turizmu

 

ClickDimensions – marketinška automatizacija

Korištenje marketinškog modula omogućuje Jadranci personalizaciju sadržaja i izgradnju odnosa s novim potencijalnim klijentima, kontaktima i postojećim klijentima. Modul je fleksibilan što rezultira privlačnijim i dinamičnijim sadržajem što pomaže nadahnuti relevantnošću sadržaja za gosta.

Uz to, omogućuje lako kreiranje novih newslettera, upitnika, kampanja, itd. Sve je to popraćeno bogatom analitikom koja pomaže pri analizi rezultata primjerice kampanja, a samim time i olakšava Jadranci raspoznavanje sadržaja kojeg bi trebalo poboljšati.

 

 

 

 

 


vrh stranice