Liburnia

Find a hotel in Opatija Croatia | Liburnia

Jedan od najprominentnijih hotelskih lanaca u Opatiji

 

Liburnia Riviera Hoteli osnovana je 1947. godine u Hrvatskoj te je od tada jedan od najprominentnijih hotelskih lanaca u Opatiji i šire. Trenutno posjeduje 20 hotela, vila, te autokamp diljem Opatijske rivijere. Poznati su po njegovanju tradicije u hotelijerstvu, posebice u kongresnom i wellness turizmu.

Svi objekti nalaze se na idealnim lokacijama – s jedne strane okruženi morem, a s druge bujnim biljnim životom obližnje planine Učka. Lokacija čini sve objekte Liburnia Riviera Hotela poželjnom destinacijom za odmor i poslovanje u Europi. Novim investicijama u širenju nekretninskog portfelja kao i ulaganjima u digitalizaciju poslovanja Liburnia želi podići nivo vrhunskih usluga u najstarijoj hrvatskoj turističkoj destinaciji.

Liburnia je u suradnji s InSky-em implementirala poslovno rješenje ContactInSky bazirano na platformi Microsoft Dynamics 365 dizajniranom i prilagođenom potrebama modernog rezervacijskog centra. Integracijom ContactInSky i online booking rješenja dodatno je automatiziran i digitaliziran individualni prodajni proces u rezervacijskom centru. Uvođenjem Premium usluge u okviru ContactInSky rješenja ostvaren je osobniji odnos s gostima što čini izvrsnu podlogu za daljnji rast i razvoj udjela individualne prodaje u ukupnom prodajnom rezultatu Liburnie. Povrh toga, implementiran je i Power BI modul koji pruža vizualizirani višedimenzionalni pogled na veliku količinu podataka objedinjenih iz različitih izvora putem preglednih nadzornih ploča i naprednih izvještaja.

 

 

“InSky nam svojim rješenjima omogućuje da pratimo zaposlenike u njihovom svakodnevnom radu, kao i napredno izvještavanje i analitike te pomaže u organizaciji poslovnih procesa.“

Slađana Mogorović,

Reservations Supervisor

Liburnia Riviera Hoteli

 

 

TourismInSky rješenje optimizirano LRH organizaciji

Implementacija TourismInSky poslovnog rješenja uključivala je modul za kontaktni centar - ContactInSky, što je povećalo učinkovitost i efikasnost agenata u individualnoj kao i u grupnoj prodaji, odnosno bržu i lakšu komunikaciju s gostima. Ubrzo nakon toga uslijedila je prilagodba već implementiranog rješenja ContactInSky u kontaktnom centru Liburnia Riviera Hotela za prioritetnu obradu upita gostiju za Premium hotele putem emaila i telefonskih poziva pod nazivom CIS Premium. Premium korisnička usluga je napredna razina korisničke usluge koja se proteže izvan osnovnih uslužnih aktivnosti i uključuje personaliziraniji i prilagođeniji pristup koji stvara poslovnu atmosferu usmjerenu na kupca pa tako u kontaktnom centru postoje posebni agenti koji obrađuju upite gostiju za isključivo za Premium hotele.

“InSky nam svojim rješenjima omogućuje da pratimo zaposlenike u njihovom svakodnevnom radu, kao i napredno izvještavanje i analitike te pomaže u organizaciji poslovnih procesa.“ – rekla je Slađana Mogorović, Reservations Supervisor u Liburnia Riviera Hotelima

 

Integracija s Online booking sustavom

Online booking sustav, odnosno PHOBS je platforma za povezivanje za hotele, kampove, kuće za odmor i njihove distributere. Integracijom je postavljena sinkronizacija ponuda i rezervacija u sklopu ContactInSky aplikacije i CRM platforme.

Neke od prednosti uvođenja integracije i poboljšanja za poslovanje su: usredotočenost na gosta, orijentiranost na konverziju, mogućnost odabira više jezika i valuta, mogućnost postavljanja raznovrsnih tarifnih planova, mnogobrojni načini popusta i dodataka, sukladan GDPR-u te ono najbitnije – jednostavnost korištenja platforme.

 

Automatizacija svih procesa – Power BI

Zbog povećanja opsega posla i potrebe za unaprjeđenjem poslovanja Liburnie uveden je i Power BI koji je zauzvrat omogućio Liburnii napredno izvještavanje i praćenje aktivnosti s prikazom podataka o ponudama, rezervacijama i prikazom podataka o prihodima. Unutar svake kategorije prate se aktivnosti po kanalima prodaje, noćenjima, objektima, smještajnim jedinicama, vremenskim razdobljima, državama te su podaci prikazuju u realnom vremenu. Sinkronizacija se odvija na dnevnoj bazi s uključenim svim novim i promijenjenim podacima u prethodna 24 sata.

 

 


vrh stranice