Maistra

Jedan od vodećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj

Maistra je dio Adris Grupe i jedna je od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj. Unutar grupe se nalazi dvadeset hotela, osam turističkih naselja, i šest kampova u Rovinju, Vrsaru, Dubrovniku i Zagrebu s ukupnim smještajnim kapacitetom većim od 35.000 kreveta. Maistra je u prijašnjim godinama ostvarila rast po svim poslovnim parametrima, sa 1.14 milijardi HRK u prihodima i 3.5 milijuna noćenja, što predstavlja više od 4% od ukupnog broja noćenja u Hrvatskoj, i skoro 14% ukupnog broja noćenja u samoj Istri. Rezultat je to dugoročnog investicijskog ciklusa vrijednog 4 milijarde HRK, koji Maistrine hotele svrstava u sam vrh premium segmenta. Početak 2018. godine obilježila je kupnja dionica i strateško partnerstvo Adris Grupe sa HUP Zagreb-om. Ova transakcija postavila je Maistru na put da postane najveća nacionalna turistička tvrtka pozicionirana u tri rastuće i međunarodno priznate destinacije - Rovinj, Dubrovnik i Zagreb.

Cilj Maistre bio je zamijeniti tradicionalni način poslovanja s gostima, kao i objediniti sve relevantne informacije u jedinstvenu bazu podataka te povezati i spojiti više komunikacijskih kanala.

 

 

 

“Rješenje kao što je TourismInSky omogućuje nam da izvršavamo usluge na način kakav gosti i očekuju.“

LorenaDebeljuh Žužić,

Reservations Director,

MAISTRA

 

 

“Rješenje kao što je TourismInSky omogućuje nam da izvršavamo usluge na način kakav gosti i očekuju.. TourismInSky kao omnichannel rješenje pomaže nam da uvijek budemo na raspolaganju gostu te podiže naše poslovanje na višu razinu.” - rekla je Lorena Debeljuh Žužić, direktorica rezervacija Maistre.

ContactInSky i Groups&AllotmentsInSky za bolju učinkovitost

Maistra je prva na tržištu implementirala poslovno rješenje TourismInSky, uključujući ContactInSky, poslovno rješenje bazirano na Microsoft Dynamics 365 platformi, koje je iz temelja promijenilo način rada kontaktnog centra i učinilo ga znatno učinkovitijim. Nakon odjela za individualnu prodaju, poslovni procesi za Group i MICE odjel također su automatizirani i poboljšani rješenjem Groups&AllotmentsInSky.

Implementacijom TourismInSky rješenja od strane InSky-a u Maistrinom odjelu prodaje digitalizirani su i automatizirani poslovni procesi što je rezultiralo puno lakšom i bržom kontrolom rada kontaktnog centra. Minimiziran je broj propuštenih poziva, automatiziran je proces praćenja izvještaja, izgrađena je jedinstvena baza podataka čime je povećana učinkovitost rada i profitabilnost usluge što je dovelo do rasta zadovoljstva i lojalnosti gostiju. Nadalje, uvođenjem Power BI sustava omogućeno je napredno izvještavanje i praćenje svih aktivnosti u kontaktnom centru. Implementacijom Follow Up automatiziranog CRM rješenja za slanje podsjetnika na poslane ponude dodatno je povećana učinkovitost prodaje u individualnom segmentu.

Kontaktni centar u brojevima

Implementacija TourismInSky-a za Maistru rezultirala je s 35 aktivnih agenata, četiri jezika komunikacije, s više od 2.000 obrađenih poziva dnevno i s više od 1.200 zaprimljenih i odgovorenih mailova dnevno. Primjena TourismInSky rješenja dodatno je proširena na odjele Inventory i Lux kao i na kontaktni centar u poslovnoj jedinici u Zagrebu.


vrh stranice