Microsoft dodijelio vrijedne kompetencije InSky-u

18.01.2019.

InSky se dokazao kao izvrsna kompanija stekavši kompetenciju ISV Silver and Silver Small and Midmarket Cloud Solution, pokazujući svoje tehničke vještine i svoju stručnost u ponudi rješenja Microsoft Dynamics 365 za male i srednje tvrtke.

Prošle godine InSky je već stekao kompetenciju Gold Application Development, izdvajajući se unutar prvih 1 posto Microsoftovog partnerskog ekosustava i pokazujući sposobnost i predanost "najboljeg u klasi" kako bi udovoljilo potrebama klijenata u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.

Ovo novo priznanje potvrđuje iskustvo InSky-a u pružanju visokokvalitetnih usluga u cloud-u temeljenih na Microsoftovim proizvodima i njegovu ukupnu predanost postizanju maksimalnog zadovoljstva kupaca.

Ostvarivanjem kompetencije Microsoftovog nezavisnog proizvođača softvera (ISV), InSky ima pristup najnovijoj tehnologiji, tržišnim mogućnostima i prodajnim i marketinškim resursima koji su posebno prialgođeni razvojnim inženjerima.

Stručnost za Small and Midmarket Cloud Solutions prepoznaje partnere koji prodaju i distribuiraju hibridna i cloud rješenja Microsoft Dynamics malim i srednjim kupcima kako bi uspješno implementirali nove procese temeljene na cloud tehnologiji.

Kako bi se ostvarilo tako važno postignuće nužne su reference korisnika u pogledu uspješnih implementacija, visoko kvalificirani profesionalci te značajna sposobnost ispunjavanja stalnih potreba korisnika u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.
vrh stranice