Microsoft Dynamics 365 AI

Uz umjetnu inteligenciju (AI), bez obzira na stručnost i zrelost organizacije, digitalna transformacija je daleko jednostavnija. Bilo da je fokus usmjeren na ubrzavanje pojedinog procesa ili promjenu čitave industrije, korištenje umjetne inteligencije omogućuje tvrtkama poboljšati čitav poslovni proces. Uz InSky Solutions and Dynamics 365 AI, svaka tvrtka ima mogućnost riješiti probleme i samostalno donositi odluke uz pomoć inteligentnih alata.

Sustavi za obradu prirodnog jezika integrirani su u interakciju s korisnicima, što tvrtkama omogućuje pojednostavljivanje komunikacijskih procesa kroz različite kanale i smanjenje vremena potrebnog za odgovore. Time krajnji korisnici dobivaju veću razinu povezanosti između različitih komunikacijskih kanala te pojednostavljen i brži odgovor od kontakt centra, a tvrtka kontrolu nad automatiziranim procesima.

Metodama nadziranog i nenadziranog strojnog učenja, InSky rješenja imaju mogućnost analize poslovnih procesa te predviđanje ponašanja korisnika ili opterećenja kontakt centara.

Uvođenjem chatbota uz postojeća InSky rješenja, korisnicima turističkih sadržaja je omogućena učinkovita komunikacija i pružena mogućnost rezervacije. Chatbot je u mogućnosti naučiti preferencije pojedinog korisnika temeljem prethodnih upita, rezervacija, recenzija ili aktivnosti na društvenim mrežama.  Time je hotelskim kontakt centrima omogućen rad 0-24, a krajnjim korisnicima pristup informacijama iz definirane baze znanja u bilo koje vrijeme na više jezika. 

Neke od istaknutih funkcionalnosti su mogućnost klasifikacije razgovora prema važnosti, temi i sadržaju, kao i mogućnost prebacivanja razgovora s korisnikom na vođeni razgovor s agentom, kojem su dostupne sve informacije prijašnjeg razgovora.

Ono što isto valja napomenuti je da chatbot prilikom donošenja odluke o optimalnom odgovoru, osim podataka iz baze znanja korisnika, raspolaže podacima o spremljenim kontaktima unutar CRM-a, npr. chatbot će prepoznati je li gost član programa vjernosti te uzeti to u obzir prilikom vođenja komunikacije.

Mailbot, kao drugo InSky rješenje za optimizaciju komunikacijskih procesa, kreiran je na temelju povijesnih podataka call centra. Uz pomoć algoritama dubokog učenja modeliran je proces za kategorizaciju sadržaja mailova u turizmu, prioritetnosti svake poruke i slanja automatiziranih odgovora.

InSky pokušava koristiti umjetnu inteligenciju na najbolji mogući način - kombinirajući je s već implementiranim rješenjima i podacima iz CRM-a. Najbolji primjer je uvođenje automatiziranih načina komunikacije u naše ContactInSky rješenje. Omnichannel komunikacija u kombinaciji s umjetnom inteligencijom uspostavlja i dodatne integrirane kanale kao što su Web Chat, WhatsApp, Viber i Facebook Messenger, pružajući i agentima i korisnicima dodatne kanale i mogućnosti.

 

Prednosti kombiniranja umjetne inteligencije s CRM-om:

Integracijom ove dvije tehnologije omogućeno je više prediktivnih i personaliziranih informacija o korisnicima u svim područjima poslovanja. CRM osnažen umjetnom inteligencijom pruža:

a)      Prediktivno rangiranje potencijalnih korisnika

b)     Preporuke za sadržaje

c)      Prognoziranje opterećenja kontaktnog centra

d)     Prepoznavanje jezika iz kontekstualnog sadržaja

e)     Mailbot i Chatbot

f)       Omnichannel komunikacija - novi kanali (Viber, WhatsApp FB Messenger)

Cilj umjetne inteligencije u CRM-u je omogućiti da ona radi na analizi i donosi pametne preporuke o bilo kojoj aktivnosti koja je povezana sa stvarnim kontaktom ili osobom unutar CRM baze podataka.

 

 

 

 

vrh stranice