Migracija na Office 365

S ciljem formiranja učinkovitog radnog mjesta, sve više tvrtki odlučuje se za prelazak na Office365. Migracijom na Office365 firme dobivaju razne pogodnosti kao što je snažni porast produktivnosti, suradnje, upravljanja projektima, analitike podataka i drugih alata, kao i prednosti cloud-a poput fleksibilnosti, mobilnog pristupa i mrežne suradnje s dokumentima.

InSky Solutions pomaže organizacijama da nesmetano pređu na Office365 iz do sada korištenih lokalnih, cloud ili hibridnih rješenja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i konzultantskoj praksi, svoje korisnike vodimo kroz cijeli put migracije, a uz to i osiguravamo da premješteno rješenje ispunjava očekivanja korisnika.

Prelazak na Office365 smatramo važnim strateškim korakom za tvrtke koje žele obnoviti svoju infrastrukturu, ali svaka infrastruktura ima svoje specifičnosti koje zahtijevaju različite metode migracije. Kako bismo udovoljili potrebama naših korisnika, oformili smo komplet usluga kako bismo im pomogli prije, tijekom i nakon migracije.

Komplet naših usluga se sastoji od četiri aktivnosti:

1. Pred-migracijske aktivnosti – uključuju temeljitu analizu postojeće implementacije te ocjenu cjelokupne infrastrukture, kao i analizu sadržaja i popis korisnika

2. Migracijske aktivnosti – uključuju pripremu migracijske Office365 okoline i sami proces migracije

3. Podrška nakon migracije – uključuje pomoć našim korisnicima kako bismo osigurali održivost migracijskog rješenja, kao i pružili podršku IT stručnjacima i krajnjim korisnicima

4. Microsoft licence – kao Microsoft partner nudimo prodaju Office365 licenci s cjenovnom prednosti

vrh stranice