Misija i vizija

Vizija

Vizija tvrtke InSky Solutions je odigrati najvažniju ulogu u poslovnom uspjehu naših korisnika i zadovoljstvu njihovih krajnjih korisnika. Naš glavni fokus usmjeren je na digitalizaciju procesa i unapređenje korisničkog iskustva. S predanošću usvajamo pristup usmjeren na klijenta i filozofiju digitalnog prvog pristupa, koje aktivno razvijamo zajedno s našim klijentima i njihovim krajnjim korisnicima. 

Misija

Naša misija je digitalna preobrazba tvrtki u lidere usmjerene na klijente. Personalizacija svakog korisnika, moć razumijevanja i stvaranja rješenja prema specifičnim zahtjevima pruža organizacijama neograničene prilike i veću usredotočenost na svoje korisnike, a manje na procese.

Strategija

Temeljem definiranih ciljnih tržišta i uspostavljenih konkurentskih prednosti odlučili smo se za strategiju pozicioniranja prema korisniku, odnosno usmjerenost na klijent-centrične kompanije. Sa svojim inovativnim rješenjima namijenjenim klijent-centričnim kompanijama i izvrsnošću svoje stručnosti širimo globalno prisustvo.
vrh stranice