OiV

Kontakt | OIV digitalni signali i mreže

Vodeći pružatelj nacionalne strateške komunikacijske infrastrukture

OiV - Digitalni signali i mreže, vodeći pružatelj nacionalne strateške komunikacijske infrastrukture koja korisnicima nudi pouzdane digitalne mreže i platforme za odašiljanje i prijenos signala, distribuciju sadržaja te prijenos podataka kroz svjetlovodnu internetsku mrežu za mission-critical usluge.

Pouzdani odnosi i suvremena infrastruktura omogućuju OiV-u da svojim klijentima ponudi cijeli niz usluga prilagođenih njihovim potrebama.

Kako bi i dalje održali vodeću poziciju na tržištu, veoma je važna posvećenost svakog zaposlenog sadašnjim i budućim poslovnim izazovima.

Vođen navedenim ciljem OiV se odlučilo za napredna rješenje tvrtke InSky Solutions kako bi digitalizirao svoje poslovanje i stvorio jedinstvenu bazu podataka, što je na kraju rezultiralo lakšim upravljanjem odnosa s klijentima te automatizacijom poslovnih procesa.

Digitalizacija poslovanja doprinijela je boljem i bržem protoku informacija, olakšanoj suradnji među zaposlenima, kao i optimizaciji automatiziranih procesa.

 

 

 

“Iskustvo poslovanja s tvrtkom InSky kao i njihova napredna rješenja pomogli su nam poboljšati komunikaciju kao i zadovoljstvo korisnika.”

Tihana Tonković

Stručnjakinja koordinatorica za potporu prodaji

OiV

 

 

 

 

Kako InSky rješenja pomažu poslovanju OiV-a

Rast kompanije, kao i rast broja usluga koje kompanija nudi svojim klijentima trebaju cjelovita digitalna rješenja i pouzdanog partnera. Zbog toga je OiV odlučio svoje povjerenje dati InSky-u koji se brine da Dynamics CRM funkcionira besprijekorno. Zbog dinamike poslovanja i stalnih promjena u procesima, potrebna je i stalna prilagodba ključnih poslovnih sustava. InSky omogućava brzu i efikasnu prilagodbu CRM-a u skladu s potrebama i željama OiV-a, sve u cilju dizajniranja i kreiranja specifičnih funkcionalnosti koje adekvatno prate poslovne potrebe.

S obzirom na to da je Dynamics CRM modularna platforma, postoje gotovo neograničene mogućnosti modifikacije kao i povezivanja i komuniciranja s drugim sustavima. Na taj način CRM postaje središnje mjesto za pohranu i evidentiranje podatka te omogućava pregled cjelokupnog odnosa s klijentom kao i precizno izvještavanje o statusima i promjenama.

Posebno za OiV kreiran je i proces automatskog obavještavanja i prenošenja informacija unutar OiV-a kako bi na jednostavan način svi dionici kompleksnog procesa ugovaranja bili pravovremeno obaviješteni u kojoj fazi se koji predmet njihovog interesa nalazi.

“Iskustvo poslovanja s tvrtkom InSky kao i njihova napredna rješenja pomogli su nam poboljšati komunikaciju kao i zadovoljstvo korisnika.” – izjavila je Tihana Tonković, stručnjakinja koordinatorica za potporu prodaji.

 

CRM – sve aktivnosti u jedinstvenoj bazi

Microsoft Dynamics 365 CRM objedinjuje različite vrste podataka o OiV klijentima u jedinstvenu bazu te omogućava prepoznavanje potrebnih aktivnosti za poslovanje. Uvođenjem i prilagodbom CRM rješenja od strane InSky-a osigurano je centralizirano evidentiranje svih aktivnosti te je ubrzan protok informacija potrebnih za donošenje odluka. Dynamics omogućava jednostavan dohvat svih prikupljenih podataka kao i preglednost te mogućnost prilagodbe svakom korisniku.

Uspjeh svakog novog projekta kao i uvođenja novih funkcionalnosti ne ovisi samo o stručnosti zaposlenika InSky-a već i o zaposlenicima OiV-a koji svojom profesionalnošću i visokom razinom predanosti i komunikacije pridonose izgradnji čvrstog partnerskog odnosa.

 


vrh stranice