Razvoj i inovacije

Usred svih elektroničkih i digitalnih promjena, očekivanja korisnika u konstantnom su porastu. Današnji korisnici zahtijevaju fleksibilnost komunikacije kroz željeni kanal u željeno vrijeme te više ne prihvaćaju dugo vrijeme čekanja i bezličnu službu kao normu. Iz tog razloga velik je zahtjev pred svakom organizacijom s uspješnim upravljanjem svojim poslovnim procesima i komunikacijom s korisnicima, ali istovremeno i pred dobavljačima poslovnih rješenja da konstantno unaprjeđuju svoje proizvode kako bi osigurali potrebe tržišta.

Uvidjevši potrebe tržišta InSky Solutions svoja poslovna rješenja konstantno obogaćuje i razvija vodeći se potrebama modernih poslovnih organizacija kroz slijedeće inovativne zahtjeve:

Umjetna inteligencija integrirana u interakcije s klijentima - tvrtke sve više zahtijevaju prediktivnu analitiku, koristeći aplikacije umjetne inteligencije (AI) kako bi pojednostavile iskustva pozivnih centara za klijente i agente. Također, očekuje se sve više veza između različitih medijskih kanala i pojednostavljeni i brzi odgovor od strane kontaktnog centra.

Ovom inovativnom komponentom InSky poslovna rješenja temeljem prikupljenih podataka iz poslovnih procesa sustava omogućava predviđanje razloga poziva od strane korisnika te predikciju opterećenja kontaktnog centra.

Uvođenjem chatbota, korisnicima usluga kontaktnih centara omogućuje se efikasnija komunikacija i rezervacija željenih sadržaja. Chatbotovi su u mogućnosti naučiti korisničke postavke na temelju prethodnih upita, rezervacija, recenzija, čak i aktivnosti društvenih medija te temeljem tih informacija pružiti vrijedne prijedloge korisnicima.
Omni-Channel komunikacija - Objedinjena komunikacija s klijentima preko različitih kanala (telefon, SMS, e-mail, web, društvene mreže, chatbot…) koja tvrtkama omogućuje bolji kontekst za svoje klijente, pomaže brže rješavanje problema i pomaže prodajnim agentima u pronalaženju boljih mogućnosti za buduću prodaju.

Omnichannel iskustva objedinjuju ulaznu i izlaznu komunikaciju s ciljem pružanja proaktivne, kontekstualne interakcije. Korisnici uživaju u jednostavnom i pristupačnom angažmanu, dok agenti pristupaju i upravljaju komunikacijom s jednog omnichannel desktopa. Sve to je dio znatno poboljšanih InSky poslovnih rješenja.

Digitalna transformacija predstavlja priliku za tvrtke da razmišljaju i djeluju digitalno u načinu na koji angažiraju svoje klijente, osnažuju svoje zaposlenike, optimiziraju svoje poslovanje i transformiraju svoje proizvode. Tvrtke koje to rade vide snažne rezultate: smanjenje troškova, očuvanje resursa, povećanje profita i optimizacija operativne učinkovitosti. I organizacije zrele na svom putu s digitalnom transformacijom generiraju prosječno više od 100 milijuna dolara u dodatnim poslovnim prihodima svake godine od onih koji zaostaju. Ipak, samo 14 posto organizacija danas kaže da je u potpunosti digitaliziralo svoje poslovne procese, a samo pet posto organizacija smatra da je digitaliziralo do točke diferencijacije od svojih konkurenata. Tehnologija je sveprisutna, a taj pristup digitalnim uslugama ima sve veću ulogu.

 

 

 

 

 

Digitalna transformacija i primjena naprednih tehnologija su u potpunosti restrukturirale suvremeno poslovno okruženje. Za tvrtke koje žele ostati konkurentne ključno će biti koristiti softverska rješenja koja omogućavaju objedinjene komunikacije (omnichannel) i komunikacija između računala i stroja putem Internet of Things (IoT).

Kompanije koje će stremiti strateškom pozicioniranjem na tržištu morat će primijeniti digitalnu transformaciju poslovanja koja će uzeti u obzir cjelokupno iskustvo korisnika: InSky kao istinski pružatelj digitalnih usluga redefinira iskustvo korisnika od početka do kraja. U tom smislu tvrtke (svih veličina) integriraju tehnologije u svoje poslovanje kako bi osigurale potpunu sliku korisnika stvorenu uz pomoć svake interakcije te sistemskih podataka za pružanje proaktivne usluge. Nadalje, objedinjeni alati za komunikaciju i suradnju, kao što su aplikacije za timsku suradnju (chat, chatbotovi i sl.), postali su strateški važni za kontaktne centre, jer omogućuju zaposlenicima iskorištavanje kolektivne inteligencije cijelog poslovanja.
vrh stranice