Sunčani Hvar

Suncani Hvar Hotels | Best hotels in Hvar Croatia | Official website

Vodeći hotelski lanac na otoku Hvaru

 

Sunčani Hvar Hoteli su dio CPI grupe, i vodeća su hotelska kuća na najsunčanijem otoku Mediterana, otoku Hvaru. Sa širokom turističkom ponudom šest ekskluzivnih i klasičnih hotela s najatraktivnijim lokacijama u samom srcu grada, Sunčani Hvar pruža nenadmašivu ponudu za goste iz cijelog svijeta. Vizija SHH promovira odgovoran turizam gdje vrijednost tradicije, lokalne kulture i okoliša igraju ključnu ulogu u dizajniranju hotela i njegovih usluga, s naglaskom na autentičnost i pružanje jedinstvenih iskustava za svakog gosta. SHH je kompanija koja cijeni svoju organizacijsku kulturu i povrh svega ljude koji su dio nje.

 

U suradnji s InSky-em, Sunčani Hvar je digitalizirao svoje poslovanje pomoću TourismInSky rješenja za hotelsku industriju koje je bazirano na Microsoft Dynamics 365 platformi.

Digitalizacija je bila usredotočena na implementaciju modula za individualnu prodaju u kontaktnom centru - ContactInSky-a , kao i na modul za grupnu i alotmansku prodaju, MICE i organizaciju vjenčanja - Groups&AllotmentsInSky. InSky rješenja integrirana s online booking i PMS sustavima omogućila su efikasno upravljanje cjelokupnim prodajnim procesom uz mogućnost naprednog izvještavanja u realnom vremenu što je u konačnici rezultiralo unaprjeđenjem odnosa s gostima te povećanjem ukupnih prihoda.

 

 

“InSky nam je omogućio napredno izvještavanje i analitiku, kao i mogućnost bolje organizacije poslovnih procesa.“

Zdravko Tudor

Direktor IT-a

Sunčani Hvar Hoteli

TourismInSky rješenje optimizirano SHH organizaciji

Implementacija TourismInSky poslovnog rješenja uključivala je modul za kontaktni centar - ContactInSky, što je povećalo učinkovitost i efikasnost agenata u individualnoj kao i u grupnoj prodaji, odnosno bržu i lakšu komunikaciju s gostima.

“InSky nam je omogućio napredno izvještavanje i analitiku, kao i mogućnost bolje organizacije poslovnih procesa.“– rekao je Zdravko Tudor, direktor IT-a, marketinga i digitalnog poslovanja u Sunčanom Hvaru.

 

Groups&Allotments rješenje optimizirano SHH organizaciji

Pored modula za kontaktni centar, uslijedila je prilagodba modela podataka i procesa u TourismInSky sustavu za odjel Grupe i MICE, odnosno implementacija modula Groups&AllotmentsInSky.

Modul se koristi za evidenciju prikupljenih potencijalnih klijenata (leadova), poslovnih prilika (grupe, MICE, vjenčanja). Nadalje, omogućuje slanje i kreiranje ponuda na automatiziran način arhivirajući pritom sve verzije ponuda što u konačnici koristi za izvještavanje i praćenje aktivnosti po pojedinom poslovnom partneru (agenciji). Bilježe se i sve aktivnosti vezane uz partnera ili agenciju poput telefonskih poziva, e-mail korespondencije, evidencija sastanaka te zadataka koje se vežu uz određenu agenciju.

Unutar modula koriste se nadzorne ploče i izvještaji za praćenje podataka kao što su npr. pregledi zadataka, kalendar događaja po dvoranama i raznim mjestima održavanja, status ponuda i ugovora po partneru, pregled partnera po marketinškom segmentu i noćenjima, obavijesti o isteku opcija itd.

 

Integracija s Online booking sustavom

Online booking sustav, odnosno PHOBS je platforma za povezivanje za hotele, kampove, kuće za odmor i njihove distributere. Integracijom je postavljena sinkronizacija ponuda i rezervacija u sklopu ContactInSky aplikacije i CRM platforme.

Neke od prednosti uvođenja integracije i poboljšanja za poslovanje su: usredotočenost na gosta, orijentiranost na konverziju, mogućnost odabira više jezika i valuta, mogućnost postavljanja raznovrsnih tarifnih planova, mnogobrojni načini popusta i dodataka, sukladan GDPR-u te ono najbitnije – jednostavnost korištenja platforme.

 

Integracija s Diventa PMS sustavom

Program je namijenjen upravljanju procesom vođenja smještajnih kapaciteta. Sustav je podijeljen po funkcijama na bazne podatke, prodaju, front office, back office, domaćinstvo i održavanje hotela. S naglaskom na potrebe rezervacijskog centra, prodaja se može odvijati za više hotela tako da su dostupne informacije za svaki od hotela pojedinačno kao i sumarni pregledi za sve hotele grupacije. Prodaja obuhvaća neke od slijedećih funkcija: izrada cjenika, izrada ugovora, rezervacije koje se baziraju na cjenicima i ugovorima, ponude koje se kreiraju na bazi upisanih rezervacija, praćenje prihoda, izvještavanje, itd.


vrh stranice