Tko smo

     Prihvaćamo filozofiju digitalizacije u svemu što radimo 

InSky Solutions nudi širok izbor alata za upravljanje odnosima s klijentima i administrativnih alata čiji je glavni cilj pružiti klijentima i njihovim korisnicima optimalno korisničko iskustvo i poslovni uspjeh. Sva naša rješenja su u izgrađena na najnovijim Microsoftovim tehnologijama i dodatno prilagođena, uzevši u obzir naše tehnološko znanje i iskustvo. Uz navedeno, rješenja su prilagodljiva za bilo koju industriju i pružaju savršene alate za upravljanje klijentima, automatizaciju i optimizaciju procesa, programe vjernosti te telefoniju i slanje poruka.

 

Osnova poslovanja InSky Solutionsa su, naravno, naša vlastita rješenja, uz koja dolazi i upravljanje odnosima s klijentima i korisničko iskustvo, iliti customer relationship management. S obzirom da prihvaćamo filozofiju digitalizacije, valja napomenuti kako ne samo da nudimo i implementiramo naša rješenja, već ih zajedno sa svojim korisnicima koristimo te ih svakodnevno i unaprjeđujemo. InSky kreira i prati trendove koje slijede oni najveći, a ti trendovi su Mobile-First i Cloud-First što njeguje viziju globalnog tržišta bez granica. Umjesto kompliciranog i skupog softvera, nudimo funkcionalna poslovna rješenja razvijena na poznatim i priznatim Microsoftovim alatima: Microsoft Dynamics 365, Exchange, SharePoint i Office 365. Poslovnim savjetovanjem pripremamo tvrtke za usklađivanje i promjenu poslovnih procesa, kako u pojedinim odjelima, tako i u cjelokupnoj organizaciji. Tehnologija, kao takva, dolazi na posljednjem mjestu. Industrijsko znanje koje smo stekli na tom putu, u sektorima kao što su turizam, farmacija, financije, proizvodnja, javni sektor, ICT itd. pomaže nam identificirati stvarne potrebe korisnika i približiti im prednosti procesa orijentiranih na korisnika.

 

Budućnost korištenja digitalnih rješenja leži u predviđanju ponašanja korisnika i predviđanju njihovih potreba. Da bi se to postiglo, potrebno je analizirati veliku količinu informacija, tzv. Big Data, te iz njih generirati smislene i korisne cjeline. U tu svrhu koristimo Business Intelligence rješenja kojima obogaćujemo pogled na korisnika i njegove potrebe te pratimo njegove trendove. Na temelju povijesnih podataka, alati za predviđanje uče iz već prikupljenih uzoraka i prilagođavaju se. U svakoj iteraciji postaju učinkovitiji i točniji u prepoznavanju obrazaca i boljem predviđanju budućnosti.

 

Inovacijama, svježim pristupom, inicijalnom arhitekturom rješenja te dugogodišnjim iskustvom uspjeli smo funkcionalno, tehnološki i ergonomski zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Vlastiti razvoj gradimo na talentiranim i kreativnim ljudima koji imaju značajnu koncentraciju znanja i iskustva u području digitalizacije. Našem timu pridružile su se nove snage razvojnih inženjera, konzultanata i podatkovnih znanstvenika koji nam omogućuju stabilan i organski rast, a partnerstvom pokrivamo sve što je kompatibilno s našim portfeljem proizvoda i usluga.

 

Lideri smo u hrvatskom turističkom sektoru te uz najveće hotelske lance kao što su Maistra, Arena, Aminess, Valamar i Liburnia, kao i digitalno progresivne, kao što su Medora, Sunčani Hvar, Amadria Park, HUP Zagreb, Hoteli Njivice, Hoteli Remisens, Hoteli Metropol, Hoteli Cavtat, Jadranka Turizam, Jadran Crikvenica, HTP Orebić, HTP Korčula, Romana, Rudan, Hoteli Krk, Ilirija, Pinija koji su predvodnici prihvaćanja digitalnih rješenja, krećemo u nove projekte.

 

Portfelj rješenja TourismInSky inicijalno je nastao na rješenju horizontalnog kontakt centra - ContactInSky te se vrlo brzo proširio i sada uključuje module za direktnu prodaju, grupe i alotmane, marketinšku automatizaciju, program vjernosti, kongresni turizam, operativno sučelje, geomarketing, mobilnu aplikaciju, property menadžment i aktivnosti, smart sobe i predviđanje. Inovativna rješenja prepoznata su i izvan granica pa s ponosom ističemo da s inozemnim partnerima gradimo hrvatsku priču za globalni uspjeh.

 

Naši zadovoljni kupci, naš visoko motivirani, entuzijastični i talentirani tim te naše kreativno poslovno rješenje temeljeno na Microsoft Dynamics 365 koje je ujedno i horizontalno i vertikalno, ključni su elementi našeg uspjeha i izvanrednih postignuća. InSky rješenja imaju širok tržišni potencijal i već pomažu različitim kupcima s različitim potrebama. Umjesto skupog i kompliciranog softvera, InSky stvara vrlo jednostavno, ali složeno poslovno rješenje razvijeno na pouzdanim i prihvaćenim Microsoftovim tehnologijama koje već poznajete i volite. 

 

Find out more:

Misija i vizija

Kontaktirajte nas - Lokacija

vrh stranice