WEB Marketing

Izrada web stranica i web shop rješenja - 20 g. iskustva, 27 nagrada -  programiranje po mjeri svakog klijenta

Jedan od najspecijaliziranijih pružatelja web rješenja u Hrvatskoj

WEB Marketing d.o.o. je tvrtka za izradu web stranica s velikim iskustvom u pružanju širokog spektra internetskih usluga. Pružaju online poslovna rješenja na svojem samorazvijenom Easy Edit CMS-u za tvrtke, kao i web dizajn, optimizaciju web stranica za tražilice, online marketing itd.

WEB Marketing je Microsoft Silver Partner - Silver Application Development i Google Certified Partner.

Namjera WEB Marketinga bila je digitalizirati svoje poslovanje i stvoriti jedinstvenu bazu podataka. Ekspertni tim tvrtke InSky Solutions implementirao je Microsoft Dynamics 365 CRM rješenje što je rezultiralo lakšom kolaboracijom zaposlenih, optimizacijom poslovnih procesa, kao i povećanjem brzine protoka informacija o naplati iz bankovnog sustava. Pored navedenog, implementirana je i integracija s Finom čime je omogućeno automatizirano slanje računa korisnicima, te integracija marketinškog modula CRM rješenja sa Sendgrid mass mailing sustavom.

 

 

“InSky nam je uvelike pomogao s radom na projektu implementacije novog CRM sustava, kao i sa edukacijom djelatnika.”

Mate Boban

Direktor

WEB Marketing

 

 

 

 

InSky nam je uvelike pomogao sa radom na projektu implementacije novog CRM sustava, kao i sa edukacijom djelatnika. – rekao je Mate Boban, direktor u WEB Marketingu

 

Kako Microsoft pomaže u digitalnoj transformaciji u industriji

Implementacija CRM rješenja u potpunosti se temelji na Microsoftovim tehnologijama. Postojeći poslovni procesi razvijeni su u sustavu Microsoft Dynamics 365, kao i prilagođeni, posebno dizajnirani i razvijeni procesi za potrebe slanja računa, ugovora, itd., usklađenih s potrebama i zahtjevima klijenta. InSky kombinira Microsoftovu naprednu tehnologiju i najbolje prakse s tržišta što korisniku pomaže u postizanju digitalne transformacije i automatizacije poslovanja.

 


vrh stranice