Women in Adria

women-in-adria-logo-push - Women in Adria

Glavni zastupnik poslovnih žena i njihovog karijernog uspjeha

Women in Adria osnažuje žene da mijenjaju svijet. Filozofija udruge Women in Adria je da svaka žena može ostvariti svoje snove. Udruga potiče poslovne ambicije žena i pomaže im ostvariti što god žele, bilo da se radi o pokretanju i rastu biznisa ili izgradnji karijere u realnom ili javnom sektoru.

WIA je sjecište informacija i različitih iskustava o karijernim ili poduzetničkim izazovima pružajući i online edukacije članicama s ciljem povećanja kompetencija i konkurentnosti u poslovnom svijetu.

Women in Adria je željela digitalizirati svoje poslovanje, kao i stvoriti jedinstvenu bazu podataka radi lakšeg upravljanja odnosa s članicama te automatizacije poslovnih procesa. InSky je implementirao i prilagodio Microsoft Dynamics 365 CRM rješenje postavljajući u središte poslovnih procesa korisničko iskustvo što je rezultiralo većom povezanošću s članicama, povećanjem brzine protoka informacija, lakšom kolaboracijom unutar udruge te lakše upravljanje članstvom.

“Iskustvo poslovanja s tvrtkom InSky kao i njihova napredna rješenja pomogli su nam povećati povezanost s našim članicama što nam je bio cilj u projektu digitalizacije poslovanja naše udruge.”

Ivana Matić

Izvršna direkotrica

Women in Adria

Kako InSky rješenja funkcioniraju unutar Women In Adria

Microsoft Dynamics 365 CRM objedinjuje različite vrste podataka o WIA-inim članicama u jedinstvenu bazu te omogućava prepoznavanje potrebnih aktivnosti za poslovanje. Uvođenjem i prilagodbom CRM rješenja od strane InSkya osigurano je centralizirano bilježenje svih područja aktivnosti WIA-inih članica.

Prvi kontakt osobe s Women in Adria se može odviti na sljedeće načine: prijavom na newsletter, prijavom na event, kupovinom u webshopu, ili prijavom za članstvo. Prijavom kao članica, korisnica može ostvariti razne pogodnosti, a označavanjem razine članstva vrlo je jednostavno dobiti listu određene skupine korisnica koje potom ostvaruju razne benefite članstva. Na taj način WIA ima jasnu sliku za koje aktivnosti treba kontaktirati određenu skupinu članova. Profili članova sadrže informaciju o članarini, odnosno bilježenje faktura, kao i datum otvaranja i obnove članstva. Na taj način omogućeno je detektiranje članova čije je članstvo prekinuto u određenom razdoblju, što WIA-i pruža pravodobnu informaciju koje članove treba kontaktirati kako bi ih podsjetili na isteklo članstvo ili za pokretanje procesa za obnovu članstva. Automatizirani proces članicama šalje mailove za obnovu članstva mjesec dana prije isteka članstva, tjedan dana prije isteka članstva i jedan dan prije isteka članstva.

Također, članice se mogu prijaviti i za razne evente. Razlikuju se četiri vrste prijava na event: prijave na plaćeni eventi od strane članice i od strane nečlanice, te prijave na besplatni event od strane članice i od strane nečlanice.

Svaka članica se može prijaviti i na newsletter u kojem dobiva sve informacije o aktualnim događajima i pogodnostima.

 


vrh stranice