Nagrade

InSky Solutions postigla je globalni uspjeh osvojivši nagradu za Best Cloud Service for Horizontal Markets na EuroCloud Europe cerem

InSky Solutions postigla je globalni uspjeh osvojivši nagradu za Best Cloud Service for Horizontal Markets na EuroCloud Europe ceremoniji EuroCloud Europe održanom u Bruxellesu krajem listopada 2017. EuroCloud Awards je natjecanje koje identificira najinovativnije i najutjecajnije pružatelje usluga u 2017. godini. Prva faza selekcije održana je na nacionalnoj razini, a nacionalni pobjednik kvalificirao se na natjecanje na europskoj razini zajedno s ostalim nacionalnim pobjednicima. InSky Solutions još jednom pobijedio i potvrdio svoju dominaciju nad konkurentnim rješenjima.

Samo par dana prije EuroCloud Awards natjecanja, u Splitu je održana konferencija Best Stay na kojem je naš trud, ideju, inovativnost, rad i na kraju proizvod prepoznao renomirani žiri i gdje smo nagrađeni kao Most Innovative ICT Hotel Solution - Najinovativnije ICT rješenje za hotelsku industriju.

Naše rješenje je također proglašeno visoko cijenjenim rješenjem (Highly Commended Solution) u European IT and Software Excellence Awards 2019.

Posljednji uspjeh je najava Hrvatskog informatičkog saveza da je InSky rješenje TourismInSky jedno od 25 najboljih IT rješenja u Hrvatskoj

InSky je ponosni dobitnik priznanja Travel and Hospitality Awards, gdje je TourismInSky izabran za najbolje CRM rješenje u 2019. u Europi. Ovo novo priznanje još je jedna potvrda kvalitete i zadovoljstva kupaca koje je InSky posljednjih godina postigao s više od 200 hotela, kampova i restorana koji koriste sustav TourismInSky.

InSky je dobitnik priznanja Travel and Hospitality Awards za 2020. godinu, drugu godinu zaredom. TourismInSky je izabran za najbolje CRM rješenje u 2020. u Europi među više od 200 nominiranih rješenja. 

U 2021. godini InSky nastavlja osvajati nagrade, ovaj puta od strane Luxury Travel Guide-a za CRM platformu godine  s čime potvrđuje svoju ekspertizu te od strane Corporate Vision Magazine za najbolje klijentocentrično rješenje u Hrvatskoj.

Corporate Live Wire u 2022. godini prepoznaje InSky te dodjeljuje našoj tvrtki prestižnu nagradu i prvo mjesto za inovativni pristup te demonstraciju iznimnih poslovnih performansi, dok je IT Europe Channel Awards uvrstio InSky u finalni izbor za pobjednika za AI rješenja. Također u 2022. godini, Travel & Hospitality Awards dodjeljuje InSky Solutionsu nagradu i prvo mjesto za najbolji CRM u Europi, te uz navedenu nagradu InSky osvaja i nagradu i prvo mjesto u kategoriji Stručnjaci godine za savjetovanje o digitalizaciji od strane Prestige Awards.

 

 

 

 

vrh stranice