Nagrade

InSky Solutions postigla je globalni uspjeh osvojivši nagradu za Best Cloud Service for Horizontal Markets na EuroCloud Europe ceremoniji EuroCloud Europe održanom u Bruxellesu krajem listopada 2017. EuroCloud Awards je natjecanje koje identificira najinovativnije i najutjecajnije pružatelje usluga u 2017. godini. Prva faza selekcije održana je na nacionalnoj razini, a nacionalni pobjednik kvalificirao se na natjecanje na europskoj razini zajedno s ostalim nacionalnim pobjednicima. InSky Solutions još jednom pobijedio i potvrdio svoju dominaciju nad konkurentnim rješenjima.

Samo par dana prije EuroCloud Awards natjecanja, u Splitu je održana konferencija Best Stay na kojem je naš trud, ideju, inovativnost, rad i na kraju proizvod prepoznao renomirani žiri i gdje smo nagrađeni kao Most Innovative ICT Hotel Solution - Najinovativnije ICT rješenje za hotelsku industriju.

Naše rješenje je također proglašeno visoko cijenjenim rješenjem (Highly Commended Solution) u European IT and Software Excellence Awards 2019.

Posljednji uspjeh je najava Hrvatskog informatičkog saveza da je InSky rješenje TourismInSky jedno od 25 najboljih IT rješenja u Hrvatskoj

InSky je ponosni dobitnik priznanja Travel and Hospitality Awards, gdje je TourismInSky izabran za najbolje CRM rješenje u 2019. u Europi. Ovo novo priznanje još je jedna potvrda kvalitete i zadovoljstva kupaca koje je InSky posljednjih godina postigao s više od 200 hotela, kampova i restorana koji koriste sustav TourismInSky.

InSky je dobitnik priznanja Travel and Hospitality Awards za 2020. godinu, drugu godinu zaredom. TourismInSky je izabran za najbolje CRM rješenje u 2020. u Europi među više od 200 nominiranih rješenja. 

 

vrh stranice