POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Datum stupanja na snagu: 2020-12-02

 

1. Uvod

 

Dobrodošli u InSky Solutions d.o.o.

Tvrtka InSky Solutions d.o.o. („Mi“ ili „naš“) upravlja inskysolutions.com (u daljnjem tekstu „usluga“).

Naša Pravila o privatnosti uređuju vaš posjet web stranici inskysolutions.com i objašnjavaju kako prikupljamo, čuvamo i otkrivamo podatke koji proizlaze iz vaše upotrebe naše Usluge.

Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje Usluge. Korištenjem usluge pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u skladu s ovim pravilima. Ako u ovim Pravilima o privatnosti nije drugačije definirano, izrazi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju isto značenje kao u našim Uvjetima i odredbama.

Naši Uvjeti i odredbe ("Uvjeti") uređuju svu upotrebu naše Usluge i zajedno s Pravilima o privatnosti čine Vaš ugovor s nama ("Ugovor").

 

2. Definicije

 

USLUGA znači web mjesto inskysolutions.com kojim upravlja InSky Solutions d.o.o.

OSOBNI PODACI podrazumijevaju podatke o živom pojedincu koji se mogu identificirati iz tih podataka (ili iz tih i drugih podataka ili u našem posjedu ili koji će vjerojatno doći u naše vlasništvo).

PODACI O KORIŠTENJU su podaci prikupljeni automatski ili generirani korištenjem Usluge ili iz same servisne infrastrukture (na primjer, trajanje posjeta stranici).

KOLAČIĆI su male datoteke pohranjene na vašem uređaju (računalu ili mobilnom uređaju).

KONTROLOR PODATAKA znači fizička ili pravna osoba koja (bilo sama ili zajednički ili zajednički s drugim osobama) određuje svrhe i način obrade bilo kojih osobnih podataka ili ih treba obraditi. U svrhu ovih Pravila o privatnosti, mi smo upravljač podacima vaših podataka.

PROCESORI PODATAKA (ILI DOBAVLJAČI USLUGA) znači bilo koja fizička ili pravna osoba koja obrađuje podatke u ime Voditelja obrade podataka. Možemo koristiti usluge različitih pružatelja usluga kako bismo učinkovitije obrađivali vaše podatke.

PREDMET PODATAKA je svaka živa osoba koja je predmet Osobnih podataka.

KORISNIK je pojedinac koji koristi našu Uslugu. Korisnik odgovara Subjektu podataka, koji je subjekt Osobnih podataka.

 

3. Prikupljanje i korištenje podataka

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta podataka u različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

 

4. Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Tijekom korištenja naše usluge, možda ćemo od vas zatražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za vas ili vas identificirati („Osobni podaci“). Podaci koji mogu identificirati mogu osobno sadržavati, ali nisu ograničeni na:

 

0,1. Email adresa

0,2. Ime i prezime

0,3. Broj telefona

0,4. Adresa, država, država, pokrajina, poštanski broj, grad

0,5. Kolačići i podaci o upotrebi

 

Vaše osobne podatke možemo koristiti za kontaktiranje s biltenima, marketinškim ili promotivnim materijalima i ostalim informacijama koje bi vas mogle zanimati. Možete odustati od primanja bilo koje ili svih ovih komunikacija od nas slijedeći vezu za odjavu.

 

 

Podaci o upotrebi

 

Također možemo prikupljati podatke koje vaš preglednik šalje kad god posjetite našu Uslugu ili kada pristupite Usluzi putem bilo kojeg uređaja ili putem bilo kojeg uređaja („Podaci o upotrebi“).

Ovi podaci o upotrebi mogu sadržavati podatke kao što su adresa internetskog protokola vašeg računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjetite, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveno identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci.

Kada usluzi pristupate s uređajem, ovi podaci o upotrebi mogu sadržavati informacije kao što su vrsta uređaja koji koristite, jedinstveni ID uređaja, IP adresa vašeg uređaja, operativni sustav uređaja, vrsta internetskog preglednika koji koristite, jedinstveni uređaj identifikatore i druge dijagnostičke podatke.

 

Praćenje podataka kolačića

 

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj Usluzi i imamo određene podatke.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se u vaš preglednik šalju s web mjesta i pohranjuju na vašem uređaju. Ostale tehnologije praćenja također se koriste kao što su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje podataka te za poboljšanje i analizu naše Usluge.

Možete naložiti svom pregledniku da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge.

 

Primjeri kolačića koje koristimo:

 

0,1. Sesijski kolačići: Sesijske kolačiće koristimo za rad naše Usluge.

0,2. Preference Cookies: Koristimo Preference Cookies kako bismo zapamtili vaše postavke i razne postavke.

0,3. Sigurnosni kolačići: U sigurnosne svrhe koristimo sigurnosne kolačiće.

0,4. Kolačići za oglašavanje: Kolačići za oglašavanje koriste se za prikazivanje oglasa koji mogu biti relevantni za vas i vaše interese.

 

Ostali podaci

Tijekom korištenja naše usluge možemo prikupljati i sljedeće podatke: spol, dob, datum rođenja, mjesto rođenja, podatke o putovnici, državljanstvo, prijavu u mjestu prebivališta i stvarni adresa, telefonski broj (radni, mobilni), detalji dokumenata o obrazovanju, kvalifikacijama, stručnom osposobljavanju, ugovorima o radu, ugovorima o NDA-u, podaci o bonusima i naknadama, podaci o bračnom statusu, članovima obitelji, socijalnom osiguranju (ili drugi identifikacijski broj poreznog obveznika), mjesto ureda i drugi podaci.

 

5. Korištenje podataka

 

Tvrtka InSky Solutions d.o.o. koristi prikupljene podatke u razne svrhe:

0,1. za pružanje i održavanje naše usluge.

0,2. da vas obavijesti o promjenama naše Usluge.

0,3. kako bi vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše Usluge kad to odlučite.

0,4. pružiti korisničku podršku.

0,5. za prikupljanje analiza ili vrijednih podataka kako bismo mogli poboljšati našu Uslugu.

0,6. za praćenje korištenja naše usluge.

0,7. za otkrivanje, sprečavanje i rješavanje tehničkih problema.

0,8. da biste ispunili bilo koju drugu svrhu za koju je pružate.

0,9. izvršavati naše obveze i provoditi naša prava koja proizlaze iz bilo kojih ugovora sklopljenih između vas i nas, uključujući naplatu i naplatu.

0.10. da vam pruže obavijesti o vašem računu i / ili pretplati, uključujući obavijesti o isteku i obnavljanju, upute e-poštom itd.

0,11. pružiti vam vijesti, posebne ponude i općenite informacije o drugoj robi, uslugama i događajima koje nudimo slične onima koje ste već kupili ili raspitali o njima, osim ako niste odlučili da nećete primati takve informacije.

0,12. na bilo koji drugi način možemo opisati kada pružite informacije.

0,13. u bilo koju drugu svrhu uz vaš pristanak.

 

 

6. Zadržavanje podataka

 Vaše osobne podatke zadržat ćemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Zadržat ćemo i koristit ćemo vaše Osobne podatke u mjeri u kojoj je to potrebno kako bismo udovoljili našim zakonskim obvezama (na primjer, ako se od nas zahtijeva da zadržimo vaše podatke u skladu s važećim zakonima), rješavati sporove i provoditi naše pravne sporazume i politike.

 Također ćemo zadržati podatke o upotrebi za potrebe interne analize. Podaci o upotrebi obično se čuvaju kraće razdoblje, osim kada se ti podaci koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšanje funkcionalnosti naše Usluge ili smo zakonski obvezni čuvati te podatke dulje vremensko razdoblje.

 

7. Prijenos podataka

 

Vaši se podaci, uključujući osobne podatke, mogu prenijeti i održavati na računalima smještenim izvan vaše države, pokrajine, države ili druge državne nadležnosti, gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od zakona iz vaše nadležnosti.

 

Ako se nalazite izvan Hrvatske i odlučite nam dostaviti podatke, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i tamo ih obrađujemo.

 

Vaš pristanak na ova Pravila o privatnosti, nakon čega slijedi podnošenje takvih podataka, predstavlja pristanak na taj prijenos.

 

Tvrtka InSky Solutions d.o.o. poduzet će sve korake koji su razumno potrebni kako bi se osiguralo da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i neće se izvršiti prijenos vaših osobnih podataka u organizaciju ili zemlju osim ako postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vašeg podaci i drugi osobni podaci.

 

8. Otkrivanje podataka

 

Možemo otkriti osobne podatke koje prikupljamo ili koje pružate:

 

0,1. Otkrivanje podataka za provođenje zakona.

 U određenim okolnostima od nas će se možda zatražiti otkrivanje vaših osobnih podataka ako to nalaže zakon ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih vlasti.

0,2. Poslovna transakcija.

 Ako smo mi ili naše podružnice uključeni u spajanje, stjecanje ili prodaju imovine, vaši osobni podaci mogu se prenijeti.

0,3. Ostali slučajevi. Vaše podatke možemo otkriti i:

0.3.1. našim podružnicama i povezanim društvima.

0.3.2. dobavljačima, pružateljima usluga i drugim trećim stranama koje koristimo za podršku našem poslovanju.

0.3.3. da biste ispunili svrhu za koju je pružate.

0.3.4. u svrhu uključivanja logotipa vaše tvrtke na našu web stranicu.

0.3.5. u bilo koju drugu svrhu koju smo otkrili kada pružite informacije.

0.3.6. uz vaš pristanak u bilo kojim drugim slučajevima.

0.3.7. ako vjerujemo da je otkrivanje potrebno ili prikladno za zaštitu prava, imovine ili sigurnosti tvrtke, naših kupaca ili drugih.

 

9. Sigurnost podataka

 

Sigurnost vaših podataka važna nam je, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

 

10. Vaša prava na zaštitu podataka prema Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR)

 

Ako ste rezident Europske unije (EU) i Europskog gospodarskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka obuhvaćena GDPR-om.

 

Cilj nam je poduzeti razumne korake kako bismo vam omogućili ispravljanje, izmjenu, brisanje ili ograničenje upotrebe vaših osobnih podataka.

 

Ako želite biti informirani koje Osobne podatke držimo o vama i želite ih ukloniti iz naših sustava, pošaljite nam e-poštu na support@inskysolutions.com.

 

U određenim okolnostima imate sljedeća prava na zaštitu podataka:

0,1. pravo pristupa, ažuriranja ili brisanja podataka koje imamo o vama.

0,2. pravo ispravljanja. Imate pravo na ispravljanje podataka ako su netočni ili nepotpuni.

0,3. pravo na prigovor. Imate pravo prigovoriti našoj obradi vaših osobnih podataka.

0,4. pravo ograničenja. Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka.

0,5. pravo na prenosivost podataka. Imate pravo dobiti kopiju svojih osobnih podataka u strukturiranom, strojno čitljivom i često korištenom formatu.

0,6. pravo na povlačenje pristanka. Također imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku u kojem se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka.

 

 

Napominjemo da ćemo od vas možda zatražiti da potvrdite svoj identitet prije nego što odgovorite na takve zahtjeve. Napominjemo, možda nećemo moći pružiti Uslugu bez potrebnih podataka.

Imate pravo podnijeti žalbu Upravi za zaštitu podataka na naše prikupljanje i upotrebu vaših osobnih podataka. Za više informacija obratite se lokalnom tijelu za zaštitu podataka u Europskom gospodarskom prostoru (EEA).

 

11. Vaša prava na zaštitu podataka prema Kalifornijskom zakonu o zaštiti privatnosti (CalOPPA)

 CalOPPA je prvi državni zakon u zemlji koji od komercijalnih web stranica i mrežnih usluga zahtijeva objavljivanje pravila o privatnosti. Doseg zakona proteže se daleko izvan Kalifornije i zahtijeva od osobe ili tvrtke u Sjedinjenim Državama (i zamislivim svijetom) koja upravlja web mjestima koja prikupljaju osobne podatke od kalifornijskih potrošača da na svojoj web stranici postave vidljivu politiku privatnosti navodeći točno prikupljene podatke i one pojedinci s kojima se dijeli i da se pridržavaju ove politike.

 

Prema CalOPPA-i slažemo se sa sljedećim:

0,1. korisnici mogu posjetiti našu web stranicu anonimno.

0,2. naša poveznica s Pravilima o privatnosti uključuje riječ "Privatnost" i lako se može pronaći na početnoj stranici naše web stranice.

0,3. korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama pravila o privatnosti na našoj stranici s pravilima o privatnosti.

0,4. korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke slanjem e-pošte na support@inskysolutions.com.

 

Naša pravila o signalima "Ne prati":

 Poštujemo signale Ne prati, ne pratimo, ne postavljamo kolačiće i ne koristimo oglašavanje kada je postavljen mehanizam preglednika Ne prati. "Ne prati" je postavka koju možete postaviti u svom web pregledniku kako biste obavještavali web stranice da ne želite da ih pratite.

 Do Not Track možete omogućiti ili onemogućiti posjetom stranici Postavke ili Postavke vašeg web preglednika.

 

12. Vaša prava na zaštitu podataka prema Kalifornijskom zakonu o privatnosti potrošača (CCPA)

Ako ste stanovnik Kalifornije, imate pravo saznati koje podatke o vama prikupljamo, zatražiti brisanje podataka i ne prodavati ih (dijeliti). Da biste ostvarili svoja prava na zaštitu podataka, možete podnijeti određene zahtjeve i zatražiti od nas:

 

0,1. Koje osobne podatke imamo o vama. Ako podnesete ovaj zahtjev, vratit ćemo vam:

 

0,0.1. Kategorije osobnih podataka koje smo prikupili o vama.

0,0.2. Kategorije izvora iz kojih prikupljamo vaše osobne podatke.

0,0.3. Poslovna ili komercijalna svrha za prikupljanje ili prodaju vaših osobnih podataka.

0,0.4. Kategorije trećih strana s kojima dijelimo osobne podatke.

0,0,5. Konkretne osobne podatke koje smo prikupili o vama.

0,0,6. Popis kategorija osobnih podataka koje smo prodali, zajedno s kategorijom bilo koje druge tvrtke kojoj smo ih prodali. Ako nismo prodali vaše osobne podatke, obavijestit ćemo vas o toj činjenici.

0,0,7. Popis kategorija osobnih podataka koje smo otkrili u poslovne svrhe, zajedno s kategorijom bilo koje druge tvrtke s kojom smo ih podijelili.

 

Imajte na umu da imate pravo tražiti od nas da vam dostavimo ove podatke do dva puta u tekućem dvanaestomjesečnom razdoblju. Kada podnesete ovaj zahtjev, pruženi podaci mogu biti ograničeni na osobne podatke koje smo prikupili o vama u prethodnih 12 mjeseci.

 

 0,2. Da biste izbrisali svoje osobne podatke. Ako podnesete ovaj zahtjev, izbrisat ćemo osobne podatke koje posjedujemo o vama na datum vašeg zahtjeva iz naše evidencije i uputiti sve davatelje usluga da učine isto. U nekim se slučajevima brisanje može postići de-identifikacijom podataka. Ako odlučite izbrisati svoje osobne podatke, možda nećete moći koristiti određene funkcije koje zahtijevaju rad vaših osobnih podataka.

 

 0,3. Da prestanete prodavati svoje osobne podatke. Vaše osobne podatke ne prodajemo niti iznajmljujemo trećim stranama u bilo koju svrhu. Ne prodajemo vaše osobne podatke za novčanu nadoknadu. Međutim, pod nekim okolnostima, prijenos osobnih podataka trećoj strani, ili unutar naše obitelji tvrtki, bez novčane naknade može se smatrati „prodajom“ prema kalifornijskom zakonu. Vi ste jedini vlasnik svojih Osobnih podataka i možete zatražiti otkrivanje ili brisanje u bilo kojem trenutku.

 

Ako predate zahtjev za zaustavljanjem prodaje svojih osobnih podataka, prestat ćemo vršiti takve prijenose.

 

Imajte na umu da ako zatražite da izbrišemo ili zaustavimo prodaju vaših podataka, to može utjecati na vaše iskustvo s nama i možda nećete moći sudjelovati u određenim programima ili uslugama članstva koji zahtijevaju upotrebu vaših osobnih podataka kako bi funkcionirali. Ali ni u kojem slučaju nećemo vas diskriminirati zbog ostvarivanja vaših prava.

 

Da biste ostvarili svoja gore opisana prava na zaštitu podataka u Kaliforniji, pošaljite svoje zahtjeve e-poštom na: support@inskysolutions.com.

 

Vaša prava na zaštitu podataka, gore opisana, obuhvaćena su CCPA-om, skraćenicom od Kalifornijskog zakona o privatnosti potrošača. Da biste saznali više, posjetite službeno web mjesto Kalifornije o zakonodavnim informacijama. CCPA je stupio na snagu 01.01.2020.

 

13. Davatelji usluga

 

Možemo zaposliti treće strane tvrtke i pojedince kako bi olakšali našu Uslugu ("Davatelji usluga"), pružali Usluge u naše ime, pružali usluge povezane s Uslugom ili nam pomagali u analizi kako se naša Usluga koristi.

 Te treće strane imaju pristup vašim Osobnim podacima samo da bi izvršavale ove zadatke u naše ime i dužne su ih ne otkrivati ili koristiti u bilo koje druge svrhe.

 

14. Analitika

Da bismo pratili i analizirali upotrebu naše usluge, možemo koristiti neovisne dobavljače usluga.

 

15. CI / CD alati

Da bismo automatizirali proces razvoja naše usluge, možemo koristiti dobavljače usluga nezavisnih proizvođača.

 

16. Ponovni marketing u ponašanju

Usluge ponovnog marketinga možemo koristiti za oglašavanje na web mjestima trećih strana nakon što ste posjetili našu Uslugu. Mi i naši nezavisni dobavljači koristimo kolačiće za informiranje, optimizaciju i posluživanje oglasa na temelju vaših prošlih posjeta našoj Usluzi.

 

17. Veze do ostalih web mjesta

 

Naša usluga može sadržavati veze do drugih web mjesta kojima ne upravljamo mi. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web mjesto te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Pravila o privatnosti svake web stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje web stranice ili usluge treće strane.

Na primjer, navedena pravila o privatnosti izrađena su pomoću PolicyMaker.io, besplatnog alata koji pomaže u stvaranju visokokvalitetnih pravnih dokumenata. Generator politike privatnosti PolicyMaker-a jednostavan je alat za izradu politike privatnosti za blog, web stranicu, trgovinu e-trgovine ili mobilnu aplikaciju.

 

18. Dječja privatnost

Naše usluge nisu namijenjene djeci mlađoj od 18 godina („Dijete“ ili „Djeca“).

Ne prikupljamo svjesno podatke koji otkrivaju identitet djece od 18 godina. Ako postanete svjesni da nam je dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako saznamo da smo prikupljali osobne podatke od djece bez provjere pristanka roditelja, poduzimamo korake za uklanjanje tih podataka s naših poslužitelja.

 

19. Promjene u ovom Pravilniku o privatnosti

 

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti na našoj Usluzi, prije nego što promjena stupi na snagu i ažurirati "datum stupanja na snagu" na vrhu ovih Pravila o privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledavate ova Pravila o privatnosti radi bilo kakvih promjena. Izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kad se objave na ovoj stranici.

 

20. Kontaktirajte nas

 Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, kontaktirajte nas e-poštom: support@inskysolutions.com.

 Ovu je Politiku privatnosti za inskysolutions.com kreirao PolicyMaker.io dana 02. 12. 2020.

vrh stranice