InSky u svom portfelju nudi prilagođena rješenja za potrebe veleprodajnih tvrtki koja pokrivaju sve ključne procese od prodaje, korisničke podrške, marketinga te portala za distributere i krajnje korisnike. Jedna od istaknutih referenci koja pokriva sve navedene module je tvrtka Rasco, jedan od vodećih europskih proizvođača komunalne opreme.

Spajanje i povezivanje svih poslovnih procesa koji su jako fragmentirani i integracija mnogih različitih sustava koji se koriste u svakodnevnom radu zamijenjeni su modulima Microsoft Dynamics 365 za prodaju, korisničku službu, marketing i usluge na terenu. Svi procesi od prodaje do podrške kupcima potpuno su automatizirani i integrirani u sklopu Microsoft Dynamics 365 koji je postao centralno mjesto agregiranja svih informacija što je postignuto dvosmjernom integracijom s ERP sustavom u stvarnom vremenu. Kao dodatni modul koji služi za podršku terenskom osoblju koristi se mobilna aplikacija dok su za distributere i krajnje korisnike kreirani portali čime je protok informacija te dostupnost tvrtke podignuta na najvišu moguću razinu.

Također jedan od izvrsnih primjera implementacije Microsoft Dynamics-a u veleprodaji je i tvrtka Tokić, gdje smo automatizirali i prilagodili proces rješavanja zaprimljenih upita odnosno predmeta (korisnička podrška) te modul za marketing koji je u konačnici integriran s rješenjem MailChimp.
        
vrh stranice