Globalno gledano, najrazvijenije se proizvodne tvrtke, u odnosu na financijske tvrtke pa do tvrtki za e-trgovinu koje se fokusiraju na izgradnju poslovanja usmjerenog na kupca, također transformiraju u klijent-centrične lidere. Proizvodnja je kao proces bila je u velikoj mjeri reaktivna odnosno fokusirala se na potrebe kupaca te je ERP sustav korišten kao zajedničko skladište podataka o klijentima.

No, kako tvrtke i kupci postaju sve zahtjevniji te tradicionalni procesi više ne zadovoljavaju potrebe modernog poslovanja, javila se potreba za uvođenjem CRM-a i u tu granu industrije. CRM prilagođen proizvodnom sektoru savršeno se uklapa u poslovni okvir i nudi sve što je nužno za poboljšanje produktivnosti i povećanje prihoda.
InSky u svom portfelju nudi prilagođena rješenja za potrebe proizvodnih tvrtki koja pokrivaju sve ključne procese od prodaje, korisničke podrške, marketinga te portala za distributere i krajnje korisnike. Jedna od istaknutih referenci koja pokriva sve navedene module je tvrtka Rasco, jedan od vodećih europskih proizvođača komunalne opreme.

Spajanje i povezivanje svih poslovnih procesa koji su jako fragmentirani i integracija mnogih različitih sustava koji se koriste u svakodnevnom radu zamijenjeni su modulima Microsoft Dynamics 365 za prodaju, korisničku službu, marketing i usluge na terenu.

Svi procesi od prodaje do podrške kupcima potpuno su automatizirani i integrirani u sklopu Microsoft Dynamics 365 koji je postao centralno mjesto agregiranja svih informacija što je postignuto dvosmjernom integracijom s ERP sustavom u stvarnom vremenu. Kao dodatni modul koji služi za podršku terenskom osoblju koristi se mobilna aplikacija dok su za distributere i krajnje korisnike kreirani portali čime je protok informacija te dostupnost tvrtke podignuta na najvišu moguću razinu.
    
vrh stranice